Nintendo 3DS Detective Pikachu

1 foto
€ 39,99

Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Nintendo 3DS Detective Pikachu " in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Verdiep je in het verhaal van Tim Goodman, een achttienjarige universiteitsstudent met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, en vorm een onwaarschijnlijke samenwerking met een praatgrage Pikachu! Verzamel bewijzen, spreek met ooggetuigen en verzamel een varia aan bewijzen om de vele mysteries op te lossen die zich in Ryme City afspelen.

Een vermiste man

  Tim Goodman is een slimme achttienjarige student die naar Ryme City reist om zijn vermiste vader te vinden. Twee maanden geleden was zijn vader nog bezig aan onderzoek in verband met een reeks vreemde Pokémon-gerelateerde gebeurtenissen, maar opeens verdween hij na een auto-ongeluk zonder enig teken van leven. Tim zijn eerste aanknopingspunt is het Baker Detective Agency, waar zijn vader tewerkgesteld was als privédetective.

 • Waar zou hij kunnen zijn?

  Het is al twee maanden geleden sinds de vader van Tim op mysterieuze wijze is verdwenen. Hij had zich verdiept in een reeks Pokémon-gerelateerde gebeurtenissen, maar heeft niets meer van zich laten horen. Tim voelde zich hierdoor niet op zijn gemak en vertrok naar Ryme City op zoek naar een antwoord. Op wonderbaarlijke wijze treft hij daar een pratende Pikachu met een oog voor speurwerk aan!

 • Een werkelijk verrassende ontdekking

  Tim is nog maar net aangekomen in Ryme City en er is al een vreemde zaak aan de gang. Een paar ondeugende Aipom hebben een ketting van een jonge vrouw gestolen en de boel op stelten gezet! Tim springt in de bres, maar door al het tumult slaat hij in plaats van de criminele Aipom een Pikachu in de boeien.

  Het wordt al snel duidelijk dat Tim op een of andere manier deze bijzondere Pikachu kan verstaan, en vice versa!

 • Wie is die Pokémon?

  Een nors karakter, een voorliefde voor koffie en een jagerspet op zijn hoofd maken Detective Pikachu een eigenaardig personage. Normaal zou hij zijn Thunder Shock gebruiken in het heetst van de strijd, maar deze uitgesproken onderzoeker teert nu op zijn bliksemsnelle detectivevaardigheden om mysteries op te lossen.

 

Tim en Detective Pikachu vertrekken op een heus avontuur om Tim zijn vermiste vader te vinden, en een groot complot te onthullen dat de inwoners van de hele stad in zijn ban heeft.

Specificaties
 • Sku 20426826
 • Ean code 045496477059
 • Merk Nintendo DS
 • Personage Pokémon
 • Leeftijd vanaf 3 jaar
 • Thema Detective Pikachu
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product

Voorraad van Nintendo 3DS Detective Pi... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

30-05-2020 11:06:11 Europe/Brussels +0200