3Ds Mario Maker

1 foto
€ 19,99

Voorraad controleren of reserveren in een Fun winkel in de buurt?

Bekijk voorraad - reservatie
  • 2 jaar garantie
  • Uitstekende klantenservice+32 (0)50 40 62 54Ma - Za 9:00 - 18:00
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Iedereen kan het maken, spelen en delen – nu op de Nintendo 3DS!
Maak altijd en overal Super Mario-levels!

Super Mario Maker for Nintendo 3DS is nu verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, en velen van jullie zijn al bezig met het spelen, maken en delen van levels. Er is zoveel te doen dat het misschien een beetje overweldigend is. Daarom hebben we negen dingen op een rijtje gezet die je echt eens moet proberen als je aan je carrière in Super Mario Maker begint.

1. Levels maken
Het heet niet voor niets Super Mario Maker, dus probeer eens wat levels te maken! Kies eerst een van de vier gamestijlen, selecteer een thema (het spookhuis is altijd een goede om mee te beginnen) en voeg vervolgens elementen toe en combineer ze tot nooit eerder vertoonde configuraties. Wil je Bowser in een ruimte vol trampolines plaatsen, gewoon omdat het je leuk lijkt? Ga je gang!

2. Mario proberen te wissen
Selecteer de wisser en probeer Mario te wissen. Kijk maar eens wat er dan gebeurt!

3. De duif om raad vragen
Heb je tips nodig voor je level? Neem dan contact op met Yamamura (ja, hij is een duif) en zijn assistente Mashiko (ja, zij is een mens) voor een paar tips. Samen brengen ze je de beginselen bij voor het ontwerpen van levels en meer, door middel van hun interactieve tutorials. Als zelfs een vogel levels kan maken, moet het voor jou een makkie zijn.

4. Levels spelen
Super Mario-missie bestaat uit 100 levels die ontworpen zijn door Nintendo en overal en altijd gespeeld kunnen worden. Je hebt geen internetverbinding nodig, dus je kunt zelfs spelen terwijl je in de bus zit, boodschappen doet in de supermarkt, of ondersteboven hangt in een klimrek (dat laatste raden we niet aan, maar jij mag lekker doen waar je zin in hebt).

5. Alle medailles verzamelen in Super Mario-missie
Hier ben je wel even zoet mee. Elk van de 100 levels, die door Nintendo zijn ontworpen, bevatten extra uitdagingen, zoals het verzamelen van alle munten of het verslaan van alle vijanden voor je de vlaggenstok bereikt. De latere levels zijn ontzettend lastig, maar behendige Mario-fans staat een aantal leuke verrassingen te wachten!

6. Levels delen
Heb je een meesterwerk vervaardigd? Deel het dan met een vriend(in) via een lokale draadloze verbinding of StreetPass en daag hem of haar uit om het uit te spelen! We voelen de verhitte competitie al in de lucht hangen!

7. Samenwerken met andere Super Mario Makers
Heb je meer zin om samen te werken? Je kunt de handen ineenslaan om het ultieme Mario-level te maken door onvoltooide levels te delen met vrienden of familie. Vergeet niet om altijd te vermelden dat jij de leukste stukjes hebt gemaakt.

8. Online gaan
De game bevat dan wel 100 levels die door Nintendo zijn ontworpen, maar als je verbinding maakt met het internet* kun je je horizon pas écht verbreden! Je kunt talloze levels spelen die gemaakt zijn door spelers van de Wii U-versie in de Missie met 100 Mario's of in de aanbevolen levels. Dit is werkelijk de grootste Mario-game voor een handeld-systeem ooit!

9. Een scrollend level maken met de Vuur-Koopa-Clown-capsule en een heleboel vliegende vijanden
Precies wat er staat. Je kunt een paar vijanden zelfs hun eigen Vuur-Koopa-Clown-capsule geven!

Dat zijn negen dingen om je op weg te helpen, maar dit was nog maar het topje van de ijsberg in Super Mario Maker for Nintendo 3DS. Op de officiële Super Mario Maker for Nintendo 3DS-website kun je nog meer dingen ontdekken om te proberen.

Specificaties
  • Sku 20430429
  • Ean code 0045496477356
Gerelateerde producten
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? 3Ds Mario Maker
3Ds Mario Maker
€ 19,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? 3Ds Mario Maker
3Ds Mario Maker
€ 19,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van 3Ds Mario Maker... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-02-2020 03:45:58 Europe/Brussels +0100
fun master