meet & greet met baba yega

Meet & Greet Baba Yega

Wanneer je over de gemaskerde dansgroep van eigen bodem (of niet soms?) spreekt, weet je dat er slechts één van kan zijn. De naam van het team kunnen we waarschijnlijk niet langer in een sluier van mysterie hullen, maar hun identiteit gelukkig wel… Baba Yega. De vijf anonieme Baba’s van Belgium’s Got Talent brengen een buitenaardse visite aan enkele Fun winkels! Fans en nieuwsgierigen die het danscollectief willen ontmoeten, komen best op zondag 26 augustus naar Fun Oostende, Fun Sint-Denijs-Westrem of Fun Sint-Joris-Winge voor een supercoole meet & greet met Baba Yega. Wissel samen spectaculaire danspasjes uit, ga op de foto of misschien slaag je er als eerste in te communiceren met deze bovennatuurlijke dansers. Ontdek hieronder het schema van Baba Yega en rep je snel naar je favoriete Fun winkel!

Praktische info: Op tijd komen is de boodschap! Omwille van het ongeziene succes kan het soms gebeuren dat onze medewerkers de wachtrij al zullen moeten afsluiten vóór het opgegeven einduur. Zo willen we niemand onnodig laten wachten als we niet zeker zijn of hij/zij nog binnen de voorziene tijd tot bij Baba Yega raakt. 
 

Ontdek wanneer Baba Yega naar Fun komt:

Zondag 26/08

Oostende
10.00 - 11.00 u
Sint-Denijs-Westrem
13.00 - 14.00 u
Sint-Joris-Winge
16.30 - 17.30 u


 

Wist je...

Net zoals de geheimzinnige graancirkels zijn de leden van Baba Yega een wereldwijd fenomeen. Ze deden mee aan Belgium's Got Talent en de Duitse versie van de talentenjacht, genaamd 'Das Supertalent'. Overlaatst eindigden ze als tweede in Britain's Got Talent waarbij kijkers klaagden over het succes van de Baba's. Volgens hen was het niet terecht dat Baba Yega participeerde aangezien ze al zo goed plaatsten op de vorige wedstrijden.


 

Exclusief bij Fun:

Bekijk alles van Baba Yega

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 07:29:12 Europe/Brussels +0100