BabyFundagen Geldig t.e.m. 28/02

Leve de BabyFunDagen! De Babywat? Het is simpel. Tijdens de BabyFunDagen geniet je van speciale acties op merken en babyproducten. Zo ben jij gelukkig en jouw (toekomstig) kleintje ook! Bekijk de BabyFunDagen-folder.

Je hebt de BabyFunDagen gemist? Geen paniek, er komt binnenkort opnieuw een BabyFunDagen-periode aan. Zo profiteer je van mooie acties en kortingen. Houd deze pagina dus zeker in de gaten. Er is nog meer goed nieuws, want Fun denkt aan jouw portemonnee. Het hele jaar door geniet je van 15% korting op jouw geboortelijst. De voorwaarden vind je hieronder.

Profiteer nu van uitzonderlijke kortingen en voordelen!

Straffe baby deals


Je geboortelijst bij Fun leggen? Alleen maar voordelen! 

geboortelijst

1 Hoe leg je je geboortelijst?

Zoek een Fun winkel in je buurt en vraag naar onze babyspecialist. Zij staan je van A tot Z bij bij het leggen van je geboortelijstje. Ze laten je kennis maken met de wondere (en vooral uitgebreide!) wereld van de babyspullen. Ga naar je Fun winkel en geniet van de voordelen van de BabyFunDagen!

Naar de winkels!

 

2 Wat zijn de Voorwaarden?

(*) Voorwaarden:

Een verlanglijst kan aangelegd worden vanaf €250, met een minimum van 3 artikelen. De prijzen van de artikelen liggen vast op datum van het aanleggen van de lijst. Games, DVD's, CD's consoles en de artikelen die speciaal voor u besteld werden, worden verplicht afgenomen bij het afsluiten van de lijst.

Verkochte artikelen worden niet retour genomen, maar kunnen tot het afsluiten van de lijst worden omgeruild tegen artikelen van minstens dezelfde waarde. op solden, liquidaties en artikelen die op veiling- en/of opbodsites aangeboden worden, wordt geen extra korting of compensatie tegepast.

3 Ons assortiment

Betaal veilig makkelijk en snel

05-12-2021 12:26:48 Europe/Brussels +0100