Het hele jaar door: -15% op je geboortelijst!

Bij het afsluiten van een geboortelijstje van minimum €250 en met minstens 3 artikelen ontvang je een cadeaukaart t.w.v. 15% korting van het totale bedrag van al je gekochte spullen; baby artikelen én speelgoed op je geboortelijstje.

Met die cadeaukaart kan je bij Fun terecht mèt korting op het moment waar je die het meest nodig hebt. Want zeg nu zelf, bij je eerste kindje schrik je van wat je allemaal nodig hebt. Daar heeft Fun aan gedacht.

Een straffe actie voor de straffe Fun mama's en papa's, het hele jaar door!

Meer info over de geboortelijstjes

Je geboortelijst bij Fun leggen? Alleen maar voordelen!

geboortelijst

1. Hoe leg je je geboortelijst?

Zoek een Fun winkel in je buurt en vraag naar onze babyspecialist. Zij staan je van A tot Z bij bij het leggen van je geboortelijstje. Ze laten je kennis maken met de wondere (en vooral uitgebreide!) wereld van de babyspullen. Ga tussen 11/03/2017 t.e.m. 19/03/2017 naar je Fun winkel en geniet van de voordelen van de BabyFunDagen!

Naar de winkels!

2. Wat zijn de Voorwaarden?

*Voorwaarden:

Een verlanglijst kan aangelegd worden vanaf €250, met een minimum van 3 artikelen. De prijzen van de artikelen liggen vast op datum van het aanleggen van de lijst. Games, DVD's, CD's consoles en de artikelen die speciaal voor u besteld werden, worden verplicht afgenomen bij het afsluiten van de lijst.

Verkochte artikelen worden niet retour genomen, maar kunnen tot het afsluiten van de lijst worden omgeruild tegen artikelen van minstens dezelfde waarde. op solden, liquidaties en artikelen die op veiling- en/of opbodsites aangeboden worden, wordt geen extra korting of compensatie tegepast.

3. Ons assortiment

Betaal veilig makkelijk en snel

20-08-2018 03:20:23 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa