K3 Karaoke Wedstrijd

 

Na heel wat voorrondes en wekenlang geduld is het beslist. De winnares van De Grote Fun K3 Karaoke Wedstrijd is bekend. Niemand minder dan Mirthe Stepman kaapte de hoofdprijs weg. Tijdens de finale op 12 november beslisten K3 en Miguel Wiels dat zij de terechte winnaar is. Mirthe haalde het onder andere van het groepje bestaande uit Hanne, Eloïse en Yara uit Fun Torhout en van Alexine uit Fun Oostende. Zowel Mirthe als alle andere kandidaten verdienen een dikke pluim voor hun inzet. Proficiat!

Op 22 november kon Mirthe genieten van haar prijs. Ze nam de vrolijke Mirthe het nummer 10.000 luchtballonnen op in de K3-zangstudio onder begeleiding van componist en producer Miguel Wiels, echt waar!

Benieuwd hoe deze Fun wedstrijd is verlopen? Maak het hele gebeuren opnieuw mee en bekijk deze leuke sfeerreportage van Studio 100 TV. Geniet!

 

Herbeleef hier de K3 karaoke wedstrijd

Gedurende 5 weken vonden in heel wat Fun winkels de K3 karaoke optredens plaats. De deelnemers zongen er telkens om de beurt de karaoke versie van 10.000 luchtballonnen onder begeleiding van Studio 100 koorleden. Zowel groot en klein, jongens en meisjes zetten hun beste beentje voor om de jury te overtuigen. De jury lette op juistheid, présence, inleving …

Voor iedereen ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring!

VEELGESTELDE VRAGEN

WEDSTRIJDREGLEMENT

Betaal veilig makkelijk en snel

23-06-2018 04:34:14 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa