Ik wil me inschrijven, hoe verloopt dit precies

Klik op de actiepagina op de knop 'inschrijven'

Je komt nu terecht op het inschrijvingsformulier.

 1. Kies de Fun winkel/datum/uur waarop je vrij bent voor het live optreden.
 2. Vul jouw persoonlijke gegevens in: voornaam, familienaam, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Alle velden met een * zijn verplichte velden.
 3. Wil je je inschrijven samen met 1 vriend(in)? Vul dan de voornaam en naam van je vriend(in) in.
 4. Wil je een groepje van 3 vormen? Vul dan ook de voornaam en naam van je 2de vriend(in) in.
 5. Indien je een filmpje wil uploaden van jezelf/ jou(w) groepje, dan kan dit via de knop uploaden (max. 50 MB) of via een link (YouTube, WeTransfer). Het is echter wel verplicht een willekeurig bestand te uploaden, ook als je bewust geen video wilt inzenden. Zonder bestand kan de inschrijving immers niet opslaan.

Klik vervolgens op ‘Ik schrijf me in!’. Pas als het scherm verschijnt waarop staat dat ‘je succesvol bent ingeschreven!’, is de deelname officieel.

Bijkomend krijg je binnen de week een bevestigingsmail.

 

Hoe werkt WeTransfer  en waarvoor dient dit?

WeTransfer zorgt ervoor dat je via een link grote bestanden kan versturen. Indien je bestand van je filmpje bijvoorbeeld te groot is, kan dit een oplossing zijn.

 1. Surf naar www.wetransfer.com
 2. Klik op button ‘Ga naar free’
 3. Klik op de button ‘Ik ga akkoord’.
 4. Je komt op een scherm om een bestand toe te voegen.
 5. Druk op de knop  ‘Voeg bestanden toe’.
 6. Druk op het knopje linksonder naast ‘Versturen’ (ronde knop met stippellijn).
 7. Dan verschijnt ‘Versturen als’. Kies voor ‘Versturen als link’.
 8. Klik op ‘Versturen’ en wacht tot het scherm ‘Bezig met transfer’ veranderd in ‘Je bent klaar!’.
 9. Kopieer je download link.
 10. Plak de link in het voorziene veld op de inschrijvingspagina van De K3 Karaoke Wedstrijd.

Hoeveel kost het om te deel te nemen?
Niets! De Grote K3 Karaoke wedstrijd is helemaal gratis.


Kan ik mijn inschrijving nog wijzigen?

Neem voor wijzigingen in jouw inschrijving contact op met onze klantendienst, zij helpen jou met plezier verder. Onze klantenservice is via mail bereikbaar op klantendienst@fun.be  en dit van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur.


Ik ben ingeschreven maar kan helaas toch niet aanwezig zijn op de aangegeven datum in de aangegeven Fun winkel.

Neem ook hiervoor contact op met onze klantendienst, zij helpen jou graag verder. Hoe sneller je dit doet, hoe beter want zo kunnen we een andere deelnemer blij maken met de plaats die eerst voor jou gereserveerd werd. Onze klantenservice is via mail bereikbaar op klantendienst@fun.be  en dit van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur.


Hoeveel kinderen mogen er deelnemen aan De Grote K3 Karaoke wedstrijd?

Iedereen tussen de 4 en 14 jaar oud kan zich inschrijven. Alleen deelnemen mag! Als je  1 of 2 vriend(inn)en hebt met dezelfde muzikale passie kun je je ook met 2 of 3 inschrijven.

 

Mag ik meermaals inschrijven?

Nee. Je kan slechts 1 keer deelnemen in de door jezelf gekozen winkel. Het is niet toegestaan om je in te schrijven op meerdere locaties.

 

Hoe weet ik dat ik geselecteerd ben voor het K3 live karaoke optreden in de aangegeven winkel?

Je wordt hiervoor steeds uiterlijk op de maandag voorafgaand aan het optreden persoonlijk gecontacteerd via mail. Voor de eerste live optredens op zaterdag 30/9 en zondag 1/10 is dit op maandag 25 september. Indien dit vroeger kan, dan zal dit vroeger gebeuren

Er zal ook om een bevestiging van jullie aanwezigheid gevraagd worden.

 

Wat gebeurt er, indien blijkt dat ik niet aanwezig kan zijn op het aangegeven K3 live karaoke optreden?

We gaan ervan uit dat je vrij bent op de door jou gekozen datum. Blijkt dan door onvoorziene omstandigheden dit toch niet kan, gelieve Fun zo snel mogelijk te verwittigen  op klantendienst@fun.be en dit van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Misschien kunnen we dan nog een andere deelnemer gelukkig maken.

 

Wanneer moet ik aanwezig zijn op het K3 live karaoke optreden?
We verwachten iedereen stipt op het vermelde uur. We doen er alles aan om alle live karaoke optredens zo stipt mogelijk te laten verlopen. Moest er toch ergens vertraging optreden dan bieden wij nu alvast onze excuses aan.  

 

Hoe verloopt het K3 live karaoke optreden praktisch?
Stipt op het aangegeven tijdstip start er een kleine voorstelling van het Studio 100 koor, dat het K3 lied “10.000 Luchtballonnen” zal brengen. Daarna begint het live karaoke optreden, waarbij de eerste deelnemer het nummer 10.000 luchtballonnen zal zingen. Dit gebeurt onder begeleiding van de muziek. Opgelet: niet het hele nummer zal gespeeld worden, maar een refrein en een complet (duur: circa 1 ½ minuut ).

Tijdens je optreden word je bijgestaan door de K3 zangcoach en twee K3 koorleden. Na je optreden is de volgende deelnemer aan de beurt enzoverder. In totaal doen er per FUN winkel 10 groepjes/zangers/zangeressen mee. Elk groepje heeft circa 3 minuten de tijd  om op te komen, op te treden en terug naar hun plaats te gaan.

 

Waar wordt er tijdens de Karoake wedstrijd op gelet?

De jury let op juistheid, présence, inleving…

 

Hoe weet ik of ik geselecteerd ben voor de grote finale?

Op het K3 live karaoke optreden zelf wordt door de Studio 100 jury beslist wie doorgaat naar de grote finale op 12 november in Fun Sint-Denijs-Westrem.

 

Waar kan ik zien hoe laat de K3 live karaoke wedstrijd doorgaat?

Op de actiepagina op onze website (fun.be/K3) vind je een schema terug met de volledige planning. Je kan dit schema ook hier terugvinden.

 

Wat gebeurt er als ik niet aanwezig kan zijn op de grote finale op 12/11 in Fun Sint-Denijs-Westrem?

We hopen dat dit niet zal gebeuren. Wij kunnen, helaas, de datum van de grote finale niet verplaatsen.Waar vind ik het wedstrijdreglement?

Door deel te nemen aan de K3 Karaoke verklaar je akkoord te gaan met het wedstrijdreglement, wat je hier kunt terugvinden.

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 13:33:46 Europe/Brussels +0100