LEGO CITY Team Up

Team up & blus de brand in LEGO CITY

Doe mee en Maak kans op één van de nieuwe LEGO CITY sets

Bij LEGO City draait het dit jaar helemaal rond samenwerking tussen politie en brandweer. Hieruit is het idee voor een game ontstaan.
Niet zomaar een game, maar een game dat zowel individueel als in team-modus gespeeld kan worden. Een game waarbij we de shoppers en consumentjes samen een team laten vormen in een epische reddingsactie.
Op deze manier willen we de “team up” boodschap uit de campagne waarmaken en de band tussen ouder en kind versterken in een “hands on” ervaring met de nieuwe LEGO City sets.

Kun jij de hoogste score evenaren of verbeteren?

Lees zeker ook het wedstrijdreglement

Waag je kans

 

Doel van het spel

In het spel kruip je eerst in de huid van het LEGO City brandweer corps en blus je het vuur. Vervolgens geef je het spel door aan je teamgenoot die als luchtpolitie de LEGO mannetjes uit het brandende gebouw moet redden.

Beide spelletjes duren 30 seconden, samen 1 minuut. Nadien worden de punten opgeteld en in het scorebord verwerkt. Je mag zoveel meedoen als je wenst, maar enkel je hoogste score zal opgenomen worden in het scorebord.

Er is bovendien een oefenmodus waar je je niet dient te registreren.

Wat valt er te winnen

Speel in wedstrijd-modus en zet een zo hoog mogelijk score neer, alleen zo maak je kans op een van onderstaande prijzenpakketten. De winnaars worden via e-mail verwittigd binnen een termijn van 2 weken na 31/05/19.

1e plaats: Pakketten 60212 (4+ Barbecue Burn Out), 60215 (Fire Station), 60206 (4+ Sky Police Jet Patrol) en 60210 (Sky Police Air Base)


2de tot 5de plaats: Pakket 60214 (Burger Bar Fire Rescue) en 60208 (Sky Police Parachute Arrest)

 

Start het spel 

  

LEGO Toppers

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 13:28:55 Europe/Brussels +0100