Hoe kan ik meedoen aan de wedstrijd?

Het concept is simpel. We zijn op zoek naar een zin die je hieronder moet invullen. Hoe vind je die? Neem een folder bij de hand, zoek de verstopte eitjes met telkens een letter in en vorm de gezochte zin. Geen folder binnen handbereik? Geen probleem, de online versie vind je hieronder. Ready, set, zoeken maar!

De oplossing gevonden? Mooi zo! Vul hieronder de oplossing én de schiftingsvraag, laat je gegevens achter en en wie weet ben jij binnenkort een van de 5 gelukkige winnaars. De wedstrijd loopt af op 16 april om 23.59 uur. Succes!

Web-form is not active.

De prijzen!

1) Een BERG Trampoline Talent 300cm mét Safety net comfort

Speciaal ontworpen voor de kleinere tuin, zowel CE gecertificeerd als TÜV/GS en de aanvullende testen in het Berg testlabo glansrijk doorstaan.


2) Een Smoby speelhuisje met buitenkeuken

Leuk huisje waarbij de kindjes binnen en buiten kunnen ravotten. Tof om samen met de ouders te barbequeën op het buitenkeukentje met accessoires.


3) Een coole Buddy Cross gocart van Berg

Deze robuuste skelter valt op door de duo-tone kleuren en gedurfde stickers. Door de offroad banden kan je met deze skelter elk avontuur aan!


4) Een plezant waterpakket!

In dit pakket krijg je een opblaasbare zwaanwaterglijbaan, zwembad én Nerf Supersoaker watergeweer. De perfecte verfrissing tijdens de vakantie.


5) Een speels buitenspeelpakket!

Hier krijg je een Kubb set, reuze mikadospelblikgooien én een houten werpspel! Leuk voor met de vrienden of gewoon met het hele gezin.

 

 

De winnaars

De winnaars worden hier bekend gemaakt na afloop van de westrijd (16 april 2018 om 23u59).

Betaal veilig makkelijk en snel

02-03-2021 17:57:44 Europe/Brussels +0100