Als een griezelige zombie naar het halloweenfeest!

  •  12-09
  •  Blogger
  •  Halloween,verkleden,zombie

Hoe slaag je er in om als de engste zombie van het halloweenfeest voor de dag te komen? Het is eenvoudig. Volg onderstaande stappen, want met het juiste zombiepak en een griezelig kapsel jaag je zelfs je eigen mama angst aan!


#1. Ga voor een griezelig zombiepak

De eerste stap is de belangrijkste. Zonder een griezelig zombiepak heeft het plan geen kans op slagen. Verander in een echte halloweenzombie met een mooi zombiekostuum in de juiste maat. Eenmaal gehuld in zo'n angstaanjagend groen pak met skelet op de voorkant, kom je al aardig in de juiste halloweenstemming. Dit pak mag gekreukt zijn of een beetje scheef zitten - dit past prima bij de zombielook. Het zal iedereen nu al duidelijk zijn dat met deze zombie niet te spotten valt. #2. Zorg voor een echte zombielook


Ook je gezicht moet er natuurlijk uit zien als een halloweenzombie. Dit kun je het beste met schmink bereiken. De kleuren die je hierbij kunt gebruiken zijn wit, groen, zwart en rood. Al deze kleuren kan je perfect terugvinden in onze zombie latex kit. Benieuwd hoe je stap voor stap een griezelige zombie kunt schminken? Dat ontdek je hier#3. Een serieus eng kapsel

Hoewel je er al behoorlijk griezelig uit ziet, is er nog een stap te nemen in de metamorfose. Een bezoekje aan de zombiekapper! Het haar wordt meestal piekerig omhoog gedragen en grijs-wit gespoten. Hiervoor bestaan gelukkig speciale spuitbussen, waardoor het effect tijdelijk is en volkomen veilig. Deze zombie had met zijn blonde kopje echter geen bezoekje aan de zombiekapper meer nodig.


#4. Beweeg zoals een echte zombie

Een halloweenzombie staat niet zomaar te staan op het feest: zombies maken jacht op mensen!

Loop als een echte zombie met je handen vooruit. Je mond halfopen en een starende blik... Zo jaag je alle andere gasten de stuipen op het lijf.

Je kunt het eventueel nog enger maken met accessoires, zoals een bijl

Maar dit kan ook een nepzaag of een bloederige piratendolk zijn. Want ook tussen zombies zijn er verschillende 'karakters' mogelijk.


Als het goed is heb je nu een plan om jezelf in enkele eenvoudige stappen om te toveren tot een halloweenzombie - en je weet welke artikelen je hiervoor het beste kunt aanschaffen. Natuurlijk is het leuk om nog een beetje je fantasie te gebruiken. Wat te denken van een verpleegster zombie met grijze vlechten en een enge injectiespuit? Het kan allemaal. Zo lang je je beweegt als een zombie is het thema van jouw halloweenkostuum helemaal duidelijk. Veel plezier gewenst!


Alle benodigdheden nog even op een rijtje:

Voorraad van Als een griezelige zombie... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-06-2019 22:22:33 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa