Bestellen voor Bedrijven is kinderspel

Professionele aankopen

  • Offerte aanvragen voor iets wat je in de winkel of online zag doe je hier;
  • Offerte aanvragen omdat je nog op zoek bent naar inspiratie/advies doe je hier
  • Bestellen kan op basis van een bestelbon, stuur ons je bestelbon met opgave van facturatie- en leveringsadres
  • Betalen kan op basis van factuur, 

Je eigen online bestelplatform

Je wil je medewerkers of klanten iets laten bestellen uit een geselecteerd aanbod zonder dat zij hiervoor langs de kassa moeten passeren. Creëer dan gewoon jouw eigen gepersonaliseerde platform. Wij maken voor jou als het ware een mini webshop, met jouw eigen logo’s en design, waarop jouw klanten en personeel hun cadeau kunnen kiezen.

Offerte aanvragen

Speelgoedboek aanvragen

Fun is de absolute kampioen als het op speelgoed aankomt. Het hele jaar door vindt je bij Fun een zeer uitgebreid gamma speelgoed voor binnen en buiten. Bovendien heeft Fun alles om een kinderfeestje te doen slagen: van bordjes en bekers over vlaggetjes tot verkleedkleren. Je kan ons aanbod hier ontdekken. Contacteer ons en wij maken voor jou een offerte op maat.

Wij maken het jou en je medewerkers ook graag makkelijk.
Met onze online bestelmodule kan je snel en eenvoudig de cadeautjes voor je medewerkers bestellen. Of je maakt een selectie van geschenken en laat je medewerkers zelf hun cadeau kiezen. Voor meer informatie rond de uitgebreide mogelijkheden van ons online platform, neem contact op met ons B2B team en wij doen het nodige.

* Vereiste velden

sint offerte fun

Betaal veilig makkelijk en snel

02-03-2021 19:50:59 Europe/Brussels +0100