Kinderkamers

Kiezen uit deze 6 prachtige thema’s wordt misschien nog het moeilijkste, want zelf de kinderkamer inrichten wordt kinderspel.  Alles om aan de slag te gaan is namelijk op één plaats beschikbaar en eenvoudig in mekaar te knutselen. Van het thematisch aangepaste kinderbed en kindermeubels tot de bijhorende kleurrijke muurstickers… elk item om de kinderkamer nuttig en leuk in te richten.  De slaapkamer zal helemaal baden in de sfeer van hun grote helden.

 

De leukste thema's

Best verkocht

Kinderkamer meubels, decoratie, muurstickers en kinderbed

In je kinderkamer gewijd aan je idolen heerlijk wegdromen en de volgende ochtend weer wakker worden met je grote helden die je een goeiemorgen wensen.  Dat is toch een geweldige gedachte voor elk jong kind, nietwaar?

Bij FUN vind je nu alles op één plaats om de gedroomde slaapkamer voor je kinderen te bouwen.  Neem eens een kijkje in rode kinderkamer van Cars of voelt je kind  zich toch meer de opvolger van superheld Spiderman?  Een droomwereld met alle bijhorende kinderkamer decoraties is nu binnen handbereik.

De magische wereld uit de tv-serie My Little Pony of een kamer uit de kaskraker Frozen wordt zomaar werkelijkheid.  Je kind  zal met plezier de pony’s verzorgen en vrienden worden met Elsa of Anna. Ten slotte is er de slaapkamer rond de heldhaftige, maar o zo schattige pups van Paw Patrol die bij elk kind in de smaak zal vallen. Of toch maar Minnie Mouse?

Kiezen uit deze 6 prachtige thema’s wordt misschien nog het moeilijkste, want zelf de kinderkamer inrichten wordt kinderspel.  Alles om aan de slag te gaan is namelijk op één plaats beschikbaar en eenvoudig in mekaar te knutselen.  Van het thematisch aangepaste kinderbed en kindermeubels tot de bijhorende kleurrijke muurstickers… elk item om de kinderkamer nuttig en leuk in te richten.  De slaapkamer zal helemaal baden in de sfeer van hun grote helden.

Neem dus snel een kijkje in één van de zes thematische slaapkamers om de droomwereld van je kind zo compleet mogelijk na te bootsen.  Slaap zacht. Je helden zijn bij je.

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

01-08-2021 06:45:29 Europe/Brussels +0200