Barbie Banketbakkerij Met Pop

€ 44,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Barbie Banketbakkerij Met Pop

Barbiepop en haar taartdecoratiespeelgoed zijn klaar om kinderen te helpen hun 'taart' te hebben en deze ook te versieren!

Dit creativiteitspeelgoed is het perfecte recept voor speeltijd met drie containers Barbie-deeg in roze, blauw en confetti die werken met de werkfuncties van de set. Het bakkerij-eiland heeft drie speelplaatsen waar kinderen hun taarten kunnen "bakken", versieren en uitstallen, plus plaatsen om de meer dan 10 stukken op te slaan die zijn inbegrepen. Jonge bakkers kunnen Barbie-bakkerspoppen helpen om een- of tweelaagse cakes te maken die 'opstijgen' in de oven, de zijkanten versieren met draaiende stencils, top met unieke taarttoppers, verkopen aan de kassa en doos om te gaan of snijden en serveren op een bord.

Gebruik is gemakkelijk voor kleine handen en creatieve verbeelding.

Kinderen zullen dol zijn op de eindeloze mogelijkheden voor expressie en verhalen vertellen! Verzamel al het Barbie kook- en bakspeelgoed voor nog meer ingrediënten om dromen te inspireren, want wanneer een meisje met Barbie speelt, stelt ze zich alles voor wat ze kan worden (elk afzonderlijk verkocht, afhankelijk van beschikbaarheid).

Inclusief Barbie-bakkerspop die mode en accessoires draagt, kookeiland met taartrijzende oven en vitrine, drie kuipen met Barbie-deeg, cakedecoratie-tool met drie stencils, drie caketoppers, een deegvormer, patisseriezak, register, cakeserver, plaats instelling en to-go box. Pop kan niet alleen staan. Kleuren en decoraties kunnen variëren.

 • Leeftijdscategorie: 4 jaar en ouder
 • Barbie-bakkerspop wordt geleverd met een zoete speelset waarmee kinderen taarten kunnen 'bakken', versieren en etaleren met behulp van Barbie-deeg en leuke werkfuncties!
 • Het bakkerij-eiland heeft een oven met een verwijderbare vorm voor 2 cakes, een grote en een kleine, om cakes met 1 of 2 lagen te maken!
 • Vul de vorm met het meegeleverde deeg (3 kleuren zijn inbegrepen), vorm met behulp van het deeg platter stuk, plaats in de oven en trek aan de hendel om de cakes te zien "rijzen" - mmmm!
 • Versier de zijkanten van een laag door deze op de taartstandaard te plaatsen en 1 van 3 ontwerpen te selecteren; schuif vervolgens de hendel om de standaard dichter bij het stencil te brengen en draai met de hand om het deeg te bedrukken
 • Stapel lagen voor de perfecte combinatie en bedek dan met 1 van 3 zoete taarttoppers!
 • Een vitrine en register laten jonge ondernemers hun creaties verkopen, en een couvert en to-go box maken de transactie af en gaan door naar de volgende!
 • Barbie-pop is klaar om plezier te serveren in een outfit met een professioneel thema en een met cake versierd schort
 • Een geweldig cadeau voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud, vooral jonge bakkers, creatieven en dessertliefhebbers!
 • Kinderen zullen dol zijn op het koken van nieuwe verhalen en dromen met Barbie-pop en deze zoete taartversierende speelset omdat wanneer een meisje met Barbie speelt, ze zich alles verbeeldt wat ze kan worden!
Specificaties
 • Sku 20476824
 • Ean code 0887961767643
 • Merk Barbie
 • Personage Barbie
 • Leeftijd vanaf 3 jaar
 • Kleur Multicolor
 • Inbegrepen Barbie-bakkerspop die mode en accessoires draagt, kookeiland met taartrijzende oven en vitrine, drie kuipen met Barbie-deeg, cakedecoratie-tool met drie stencils, drie caketoppers, een deegvormer, patisseriezak, register, cakeserver, plaats instelling en
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Barbie Banketbakkerij Met Pop
Barbie Banketbakkerij Met Pop
€ 44,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Barbie Banketbakkerij Met Pop
Barbie Banketbakkerij Met Pop
€ 44,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Barbie Banketbakkerij Met... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

14-06-2021 17:58:18 Europe/Brussels +0200