2 foto's
€ 32,99

Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Barbie® Chelsea Treehouse" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Barbie® Club Chelsea™ Boomhuis

Til je poppenhuispret naar het volgend niveau met Chelsea ™ -pop, haar puppy en haar boomhut speelset! Het kleurrijke huis heeft vijf leuke zones en stukken die je verbeelding de hele dag gekluisterd houdt! De Chelsea ™ -pop en haar puppy kunnen verkleedpartijtje spelen, cupcakes eten, sterren kijken, glijden, schommelen en het allemaal opnieuw doen! Open de klapdeur naar het huis en stuur de Chelsea ™ -pop de ladder op om binnen te komen. Open vervolgens de zijkanten en klim richting verhalenpret. Kinderen kunnen vanuit alle hoeken spelen. Een schommel aan de zijkant heeft een clip om de Chelsea ™ -pop op haar plaats te houden terwijl ze slingert. Binnen klapt er glijbaan naar beneden voor een leuke slierrit. Er is een tafel met twee stoelen waar de Chelsea ™ -pop en haar puppy kunnen genieten van wat cupcakes en sap. Of speel verkleedpartijtjes met de twee maskers. Een andere kamer met raam is perfect voor sterren kijken; er is een zilveren telescoop die de Chelsea ™ -pop in haar hand kan houden of ze kan in het venster rusten. Leuke details zoals een lachende boomachtergrond, een hartvormig verstophoekje en boomstam zorgen voor nog meer vertier. Er is zelfs een hondenhok in de boomstam waar de puppy een dutje kan doen. Kinderen kunnen zoveel manieren vinden om te spelen en zoveel verhalen vertellen met dit poppenhuis - de ultieme jeugddroom van een thuis verscholen tussen de boomtoppen. Verzamel alle Chelsea ™ -poppen en -accessoires om de wereld van de kleinste zus van Barbie® en de speelmogelijkheden (elk apart verkrijgbaar, afhankelijk van beschikbaarheid) uit te breiden. Inclusief Chelsea ™ -pop, puppyfiguurtje, speeltuin met boomhut, tafel, twee stoelen, twee maskers, één cupcake op een bord, één sapdoosje en een telescoop. Kleuren en decoraties kunnen variëren.

• Klim richting verhalenpret met de Chelsea ™ -pop, haar puppy en hun treehouse-speelset met vijf leuke zones: de twee besties kunnen verkleedpartijtje spelen, cupcakes eten, sterren kijken, glijden en schommelen!

• Kinderen kunnen vanuit alle hoeken spelen: de boomhut klapt open en dicht om de set uit te breiden; de voordeur opent en sluit; een roze ladder kan van de voordeur naar binnen worden verplaatst; een hondenhok werd uitgesneden in de boomstam; en een schommel buiten heeft een clip om de Chelsea ™ -pop vast te houden tijdens het schommelen!

• Binnen heeft een kamer een glijbaan die naar beneden klapt; een andere heeft een raam dat de zilveren telescoop ondersteunt voor sterren kijken; en een laatste heeft ruimte voor een tafel met twee stoelen waar de Chelsea ™ -pop en haar puppy verkleedpartijtje kunnen spelen met twee maskers of zich te goed kunnen doen aan snacks.

• Chelsea ™ -pop heeft een leuke look met een kleurrijk embleem op haar wit lijfje, een verwijderbare blauwe rok met stippen en roze schoenen; haar witte puppy met lieve gezichtsuitdrukking is schattig.

• Verzamel alle Chelsea ™ -poppen en -accessoires om de wereld en de speelmogelijkheden uit te breiden (elk wordt afzonderlijk verkocht, afhankelijk van beschikbaarheid).

Specificaties
  • Sku 20424604
  • Ean code 0887961607703
  • Merk Barbie
  • Personage Chelsea
  • Leeftijd vanaf 3 jaar
  • Leeftijd tot 10 jaar
  • Afmetingen 8,6 x 34,3 x 26,7 cm
Gerelateerde producten
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product

Voorraad van Barbie® Chelsea Treehous... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-10-2020 10:51:29 Europe/Brussels +0100