Barbie Pastabar Speelset

€ 34,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Barbie Pastabar Speelset

Ontdek een wereld van noedels maken met de Barbie Noodle Bar Playset! Als je van koken houdt, kun je een noedelmaker worden! De Barbie Noodle Bar-speelset bestaat uit een Barbie-pop die een professionele outfit draagt ​​met een schattige, op eten geïnspireerde afbeelding, een werkstation voor het maken van noedels en accessoires. Om de noedels te maken, haalt u het witte deeg uit de ene container (de andere container heeft groen deeg) en stopt u het witte deeg in het gat in het midden van het werkstation.

Schuif vervolgens de noedelkom met deksel over het gat en duw het dressoir naar beneden en zie de noedels op magische wijze in de kom verschijnen! Zo leuk Nu is het tijd om wat groenten toe te voegen, dus neem het groene deeg en leg het in de vorm aan de andere kant van het werkstation en duw de bovenkant naar beneden. Open het en je hebt broccoli!

Je kunt het overtollige deeg bijsnijden met het speelmes en de broccoli in stukjes snijden en toevoegen aan de noedels! Barbie-pop is klaar om te delen met vrienden en ze heeft een extra kom en 2 paar eetstokjes. Yum, dit zijn de beste noedels ooit! De Barbie Noodle Bar Playset wordt geleverd met Barbie-pop, noodle-werkstation, 2 containers met deeg (wit en groen), speelmes en 2 paar eetstokjes.

Pop kan niet alleen staan. Kleuren en decoraties kunnen variëren. Voor kinderen van 4 jaar en ouder.

 • Met de Noodle Bar Playset inspireert Barbie-pop jonge koks om creatief te zijn in de keuken en hun culinaire vaardigheden aan te scherpen!
 • Speelset bevat Barbiepop, werkstation voor het bereiden van noedels, 2 deegcontainers (een witte en een groene), kom met deksel, extra kom voor eten, speelmes en 2 paar eetstokjes.
 • Om te beginnen met het maken van noedels, haal je het witte deeg uit de container, stop je het in het gat in het midden van het werkstation en plaats je de kom met deksel erover. Trek het dressoir naar beneden en zie de noedels in de kom verschijnen! Wow!
 • Om groenten voor de noedels te maken, doe je het groene deeg in de vorm aan de andere kant en duw je de bovenkant naar beneden. Nu heb je broccoli! Snijd het overtollige deel eraf, snijd het in stukjes en voeg toe aan de noedels!
 • Nu is het tijd voor Barbiepop en vrienden om van de noedels te genieten met de extra kom en 2 paar eetstokjes!
Specificaties
 • Sku 20487586
 • Ean code 0887961795318
 • Merk Barbie
 • Personage Barbie
 • Leeftijd vanaf 3 jaar
 • Kleur Multicolor
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Barbie Pastabar Speelset
Barbie Pastabar Speelset
€ 34,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Barbie Pastabar Speelset
Barbie Pastabar Speelset
€ 34,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Barbie Pastabar Speelset... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

14-06-2021 17:15:28 Europe/Brussels +0200