De leukste accessoires voor je communiefoto's.

  •  13-02
  •  communie,accessoires,foto's
Ideeën communiefoto's feesthoedje

De communiefoto’s van je kind worden nog zoveel leuker met wat toffe attributen erbij. Staat je kind niet zo graag in the picture? Zorg dan zeker voor wat plezante accessoires tijdens de fotoshoot. Zo overwint het feestvarken in een mum van tijd zijn of haar plankenkoorts. Het resultaat zijn foto’s waar de fun vanaf spat!


Throw kindness around like confetti

Confetti, welk kind houdt daar eigenlijk niét van? Als mama gruwel je misschien van de gedachte dat je hele huis bezaaid ligt met confetti tot in de allerkleinste hoekjes. Maar voor de communiefoto’s van je oogappel maak je toch graag eens een uitzondering, niet? Laat je kind maar gewoon naar hartenlust confetti wegblazen en neem enkele foto’s. Kleurrijke communiefoto’s gegarandeerd … én een dolgelukkige zoon of dochter als kers op de taart!Life is a party!

Zin in extra feestelijke communiefoto’s? Laat het feestvarken dan een blingbling feesthoed en een cool brilletje aantrekken en maak van de fotoshoot een gigantisch groot feest!

Laat je kind gekke bekken trekken à volonté, erop los poseren, slingers blazen en in het rond smijten … Life is a party en dat zal iedereen geweten hebben!


Kleurrijke zoethouder

Houdt je zoon of dochter van zoet? Dan kan het leuk zijn om hem of haar te laten poseren met een kleurrijke lolly. Dat maakt de fotosessie extra sweet en het levert de schattigste communiefoto’s op.

En ja, het is uiteraard toegelaten om een extra lolly te kopen voor jezelf, zodat jij ook kan genieten van een heerlijk zoete verwennerij tussen al het party plannen door!


Calling all party animals!

Om volledig in de feeststemming te geraken moet je beslist deze megaschitterende communieballon in huis halen. Er is werkelijk geen betere manier om in stijl aan de hele wereld te verkondigen dat er een serieus communie- of lentefeestje in da house is!


Ideeën communiefoto's ballon

Met deze leuke accessoires en originele attributen is je feestbeest straks volledig klaar om de mooiste communiefoto’s te maken. Grab a prop & strike a pose, kiddos … en vergeet vooral niet om plezier te maken tijdens het fotograferen. Want het leven is één groot feest!


communie / lentefeest
Gerelateerde producten

Voorraad van De leukste accessoires vo... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

30-05-2020 20:00:53 Europe/Brussels +0200