Zo overleef je die autorit op reis!

  •  01-07
  •  Blogger
  •  zomervakantie,autospellen

“Mamaaaa, is ’t nog ver?” Dit moet zowat de meest gestelde vraag zijn bij veel gezinnen die op weg zijn naar hun vakantiebestemming. Om dramatische taferelen op de achterbank – en stressmomentjes bij jezelf – te vermijden hebben wij dé oplossing: supertoffe autospelletjes voor in de auto. Zo ga je een zorgeloze autorit tegemoet met engeltjes van kids op de achterbank. Beloofd! Tenzij ze niet tegen hun verlies kunnen natuurlijk … ;-)


Lekker meezingen onderweg

 

Maak van de autorit naar je vakantiebestemming een feest! Zorg voor een paar leuke cd’s op kindermaat. Met K3 kunnen ze allemaal uit volle borst meezingen.

 

Hou je vooral ook zelf niet in om je allerbeste zangtalenten boven te halen. Er is toch niemand die je kan horen behalve je medepassagiers. En zij zullen je die paar valse noten vast wel vergeven!

 

Vijf minuten stilte aub

 

Snak je naar een beetje rust en stilte op de achterbank? Laat je kroost dan een reisspel spelen! Zo gun je jezelf een momentje om de ogen de sluiten en heerlijk weg te dromen.

 

Fingers crossed dat ze tegen hun verlies kunnen, want anders zal je zenmoment jammer genoeg van korte duur zijn.

 


No stress!

 

Squishies zijn dé must have van het moment. In deze zachte figuurtjes met felle kleuren kan je naar hartenlust knijpen en je een breuk lachen met de grappige vormen die je ermee maakt.

 

Ook ideaal bij stressmomentjes! Bijvoorbeeld wanneer je kind dringend naar het toilet moet en er in de verste verte geen tankstation te bespeuren is … Squishies to the rescue!

 


Time to play

 

Oudere kinderen kan je een poosje zoet houden met een Nintendo videogame.

 

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze de hele rit naar een scherm zitten te staren tot ze compleet murw zijn, maar een spelconsole is ideaal om de saaiere stukken te overbruggen.

 

 

Trouwens, het is vakantie en je mag je kids toch wel eens in de watten leggen hé?

 

Ideaal zoethoudertje

 

Wat je ook niet mag vergeten in de auto, is wat snoepgoed. We know: het is niet gezond en het is niet oké om je kids vol te proppen met suiker totdat ze helemaal hyper worden.

 

Maar het kan hen wél even zoet houden (letterlijk én figuurlijk) en snoepen mag toch wel eens op vakantie!!

 


 

Heb je voldoende leuke autospelletjes en spullen voorzien in de auto? Ideaal, dan hoef je je alvast geen zorgen meer te maken over hoe je in godsnaam je kinderen uren aan een stuk gaat bezighouden wanneer je onderweg bent naar je vakantiebestemming. Graag gedaan en goede reis!

 


Gerelateerde producten

Voorraad van Zo overleef je die autori... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

07-08-2020 03:55:04 Europe/Brussels +0200