Carnaval door de ogen van Leonie

  •  15-01
  •  Blogger
  •  Carnaval, inspiratie, outfit, feest

ALAAAAAF ! Little Léonie viert Carnaval

Ontdek in deze blogpost hoe Eline en Léonie Carnaval beleven en hoe het schattige dochtertje van Eline verkleed gaat dit jaar. 

“ ’t Is weer tijd voor de pooo-loo-naise…” Ikzelf ben letterlijk als peuter opgegroeid met carnaval en gelukkig wordt het ‘normaalgezien zonder corona ‘ ook heel hard gevierd in het dorp waar ik nu met mijn gezin woon. In de zogenaamde Stille Kempen is het dan niet zo stil als anders! Carnaval is hier namelijk dé tijd van het jaar waar zowel jong als oud uit de bol gaat! Gemaskerd bal, carnavalstoet, … Werkelijk heel het dorp komt normaalgezien samen tijdens deze hoogdagen. 
Een pluspunt is dat onze typische ochtendrush al iets minder stressy zal zijn de volgende dagen, aangezien ik geen kleding voor Léonie moet klaar leggen, maar enkel verkleedkleren, zooo handig! :-D
Vorig jaar ging ze verkleed als schattige Bumba en Unicorn, maar dit jaar ging ik nog eens langs bij FUN waar ze ook superleuke verkleedkledij- en accessoires verkopen. Van kikker tot prins op het witte paard, van cowboy’s tot indianen, alles is mogelijk voor kleine prijsjes!

 

We konden moeilijk kiezen tussen al dat leuks, maar gingen uiteindelijk voor een heel tof flamingo-kostuum met bijhorende make-up én sleutelhanger. Het pakje zelf bestaat uit een roze broekje en een bijpassend bovenstuk met korte mouwen, dus ideaal om te kunnen dansen en spelen met de andere kindjes in de crèche!

Zoals ik al eerder schreef, zal Léonie’ke de volgende dagEN verkleed naar de crèche gaan en ook tijdens kindercarnaval in ons dorp, dus heb ik ook gekozen voor witte engelenvleugeltjes en een aureool voor op haar hoofdje. En of ze nu een engeltje of eerder een bengeltje is, het is en blijft MEGA-schattig, al zeg ik het zelf …

Ook mama en papa houden wel eens van een verkleedpartij, dus ik kocht voor mezelf ook witte vleugels en vooral héél veel confetti in de vorm van kanonnen en slingers die tijdens het bubbelfeestje thuis zeker nog van pas zullen komen, ik kijk er al naar uit !

Volg Little Leonie hier op Instagram en volg haar avonturen.

Voorraad van Carnaval door de ogen van... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

19-09-2021 12:05:52 Europe/Brussels +0200