De 5 leukste carnavalskostuums van 2017 voor volwassen mannen & vrouwen!

  •  08-12
  •  Anaïs Allemeersch
  •  carnavalskostuums,volwassenen,carnaval

Dat enkel kinderen zouden mogen zot gaan op carnaval? Onzin! Hier bij Fun zijn we al enkele maanden hard aan het nadenken over onze carnavalsoutfit. Eerlijk: we zijn er nog niet aan uit, maar waar we wel al in geslaagd zijn is dit. We hebben een selectie kunnen maken met de 5 origineelste carnavalskostuums van 2017 voor volwassenen mannen en vrouwen. Laat je gerust inspireren!


#1. Jodel erop los

Weet je echt niet welk carnavalskostuum je dit jaar moet kiezen? Met een Alpine kostuum sla je twee vliegen in één klap. Want: ben je toch al van plan om op Oktoberfest je beste beentje voor te zetten in een Tirolerpakje? Dan heb je ook ineens je kostuum voor carnaval in de sacoche! Want een Alpine pakje in de plaatselijke carnavalsstoet? Dat is de max! Pssst: en ga je ook op skireis? Dan is dit ook nog eens de perfect outfit om te schitteren op de après-ski!
#2. Politie

Beroepen zijn een vat vol inspiratie wat betreft je carnavalskostuum voor 2017. Altijd al eens politieagent(-e) willen zijn? Dan is deze carnaval het moment om je kans te grijpen! Hul jezelf in een stoer politiepakje en ga samen met je vriend(-in) als partner in crime op boevenjacht.  Psst: en hou het zelf ook een beetje netjes. Je bent namelijk verkleed als politieagent, een voorbeeldfunctie bij uitstek. ;-)
#3. Hawaii

Carnaval is ook de periode van het jaar waarin we eigenlijk stiekem alweer een beetje verlangen naar een zonnestraaltje op onze snoet. Zorg daarom zelf al voor een beetje zon met een zomers hawaii pakje als carnavalskostuum! Een kleurrijk hemd, een strooien rokje, een bloemenkrans rond je nek, een zonnebril op je neus, nog wat cocktails en zuiderse muziek en je kan er tegenaan!
#4. Clinton & Trump 

De Amerikaanse presidentsverkiezingen mogen dan al voorbij zijn, de Amerikagekte blijft! Op zoek naar een politiek getint carnavalskostuum? Dan kun je bij Fun je eigen Hilary Clinton masker of -waarom ook niet- je eigen Trump kostuum scoren! Pret verzekerd! ;-)
#5. Onesie

Hoe je het ook draait of keert, een onesie is een absolute must-have in je verkleedkoffer voor carnaval. Het is dan ook niet toevallig dat de onesie ook in 2017 niet weg te slaan is uit onze lijst met carnavalstrends! En zeg nu zelf: een carnavalskostuum waarmee je én schittert op de jaarlijkse carnavalsstoet én ook nog eens het hele jaar door lekker warm in kunt slapen? Dat is wat ze noemen: een echte carnavalstopper!En: welk carnavalskostuum kies jij dit jaar? Of vind je het na het lezen van deze vijf leukste carnavalskostuums net nog moeilijker om te kiezen? ;-)

Gerelateerde producten

Voorraad van De 5 leukste carnavalskos... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

30-09-2020 20:27:29 Europe/Brussels +0200