Een communiefeest? Denk aan een cadeau voor broer of zus!

  •  09-05
  •  Blogger
  •  communiefeest,cadeautje,broer,zus

 

Uiteraard draait een communiefeest rond de kleine communicant. Dat moét gewoon. Toch mogen we die dag de fiere broers en/of zussen niet uit het oog verliezen. Zet ook hen in de bloemetjes met een klein, maar toch fijn cadeautje. Dan zorg jij dat ook zij een onvergetelijke dag beleven. Wij zetten naast hippe cadeaus, ook enkele klassiekers in de spotlight.


#1. Fidget spinners: de hype van het moment

 

Welkom in de wereld van de fidget spinners of anders gezegd: de hype van het moment. Iedereen op het communiefeest zal er weg van zijn. Maar wat zijn ze? Wat kun je ermee doen? Het zijn kleine, platte gadgets die je kan laten rondtollen in je handpalm zoals een tol. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de spinner tussen je duim en middenvinger plaatsen en vervolgens een van de drie spinarmen een zetje geven. Het resultaat is een ronddraaiend speeltje, dat een zoemend geluid maakt.

Dit verslavende speeltje is niet alleen fun, maar het helpt je ook te focussen bij het uitvoeren van andere zaken. Bovendien verlichten ze de stress en geven ze bijgevolg een rustgevend gevoel. Je kunt de fidget spinner laten spinnen en daarbij eindeloos veel trucjes uithalen. Welke trucjes kun jij er allemaal mee uithalen? Voor de beginners onder jullie: hier geeft Fun alvast twee makkelijke tricks prijs.#2. Altijd prijs met spelletjes- en kleurboeken

 

Spelletjes- en kleurboeken vallen onder de categorie succesvolle klassiekers.

Als je niet goed weet wat te schenken en je wilt op safe spelen, schenk dan dit.

Je kunt er niets verkeerd mee doen!

 

 

 


#3. Hatchimals: terug van nooit weggeweest

 

Ken je ze nog, de hatchimals? Die interactieve diertjes die verstopt zitten in gespikkelde eieren en pas uitkomen als ze met liefde worden verzorgd? Goed nieuws: ze zijn helemaal terug en de gezinsleden zijn er sowieso weg van. De hatchimals zijn nu kleiner en er bestaan maar liefst zeventig verschillende soorten van. Welke heb jij al? Vink ze af op de Hatchimals Collegtibles lijst! Check!


Hoe weet je nu tot welke familie jouw hatchimal hoort? De kleur van het eitje en het hartje geven aan tot welke van de negen families de jouwe behoort. Er is meer … Naast de gewone families zijn er ook elf special edition families. Help nu de broers en zussen van de communicantjes bij het verzamelen van deze gekke wezentjes!#4. Game on met een heliumballon

 

Stel: je hebt geen budget meer voor een extra cadeau, maar je wilt toch niet met lege handen aankomen bij de broer(s) en/of zus(sen) op het communiefeest. Heel simpel: geef een leuke heliumballon! Ze zullen er gegarandeerd de hele dag mee rondlopen. Helium ballonnen bestaan in allerlei geuren en kleuren: van een Star Wars ballon tot en met een ballon van Cars.#5. Geef broer of zus een knuffel

 

Met een knuffel scoor je al-tijd. Zowel letterlijk als figuurlijk. Nu leggen we de focus even op de pluchen knuffels. Knuffelberen blijven altijd geliefd bij kinderen. Als het niet is om mee te spelen, dan is het om lekker mee te slapen. Heerlijk! Het leuke is dat je zelf kunt kiezen hoeveel geld je hieraan spendeert, want er bestaan verschillende prijsklassen. Een ding staat vast: hoe zachter ze zijn, hoe liever ze het hebben.  

Het is belangrijk dat je niet vergeet dat het communiefeest nog steeds draait om de communicant en niet om de andere gezinsleden. Zorg er met andere woorden voor dat jouw cadeau voor het feestvarken boven de andere geschenken uitspringt.

Gelukkig bestaan er, zoals je ziet, heel wat kleine en toch plezierige cadeautjes om ook de broer(s) en/of zus(sen) in de verf te zetten. Zo is onze communicant blij, zijn broer en zus blij en ben jij blij. Iedereen blij. Hoezeeeee!

 

Download communieboek
Gerelateerde producten

Voorraad van Een communiefeest? Denk a... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-02-2020 07:03:21 Europe/Brussels +0100
fun master