Dé communietrends van 2017: zo ben je helemaal mee!

  •  21-03
  •  Anaïs Allemeersch
  •  communie,versiering,trends

Feestelijk, zo moet het vooral ogen. En groot geluk, dat moet het uitstralen: het feest van je eerste of plechtige communicant of lentefeestvarkentje. Met de juiste kleuren, thema’s en combinaties krijgen de tafel en de versiering een uniforme, trendy look. Wij laten je enkele van dé communietrends zien, zodat je he-le-maal mee bent en bakken inspiratie kan opdoen.

 

 

#1. Gold & White


En het ziet er dan misschien wel een beetje duur uit, dat hoeft het natuurlijk helemaal niet te zijn.  Enkele originele gouden accenten… et voilà: stijlvol, maar goedkoop gepiept!


#2. Pretty in Pink

Iets klassieker, maar even goed lekker speels én bovendien heerlijk girly: het ‘Pretty in Pink’-feest. Vijftig tinten grijs? Vijftig tinten roze, ja! En net omdat er zoveel soorten roze bestaan, is het zalig om ze met elkaar te combineren.


Van zacht zalmroze tot fel, bijna fluoroze en alles daartussenin: je tafel en de ruimte fleuren in een mum van tijd op. Leuke tip: combineer effen roze spullen met decoratie vol roze patroontjes. Dat geeft een fijne dynamiek en maakt het geheel er nóg schattiger op.

#3. Hip met Pastel

Hipper dan pastel wordt het niet meer. Ook als decoratie zijn de lichte, zachte kleuren heel dankbaar. Lichtgeel, zachtblauw, zalmroze, mintgroen … ze passen niet alleen prachtig bij elkaar, maar stralen ook speelsheid uit. Ideaal voor het feest van een kleine mens die op zijn of haar speciale dag een iets groter mens wordt. Pastelkleuren kan je eindeloos met elkaar combineren. Geen spelregels hier!


#4. Cool Blauw

Een klassieker voor de stoere jongens (en meisjes, waarom niet?): een feest in Cool Blauw. Blauw past helemaal in de lentesfeer - zeker als de hemel zo kleurt, waar we natuurlijk op hopen - én is een heel energieke kleur, vol levenslust.Combineer verschillende tinten blauw, bijvoorbeeld lichtblauwe borden of schalen met iets donkerdere blauwe placemats. Vergeet zeker niet af en toe te combineren met een witte of blekere tint, want we willen het geheel toch wat luchtig houden. Leuke details zoals bijvoorbeeld blauwe rietjes? Dat is  extra scoren!

Het gras is écht groener. Bomen en planten staan volop in bloei.

#5. Urban Jungle

Helemaal in op dit moment, is de ‘Urban Jungle’-look. Oftewel: de natuur in huis halen. Gebruik voor je decoratie en tafelaankleding kleuren die recht uit de natuur komen: groene tinten, aardkleuren,…Kleed de feesttafel aan met leuke plantjes, kies voor servetten met bijvoorbeeld een bladpatroontje en vul vazen met eigenhandig geplukte, verse bloemen: leuk ook om als voorbereiding samen met zoon- of dochterlief te doen!

 

#6. Stijlvol Wit


Ziezo! Zes heel verschillende, maar stuk voor stuk trendy looks voor een communie- of lentefeest in stijl. Laat het feestvarken mee beslissen en kies voor de look die het beste bij hem of haar past. Uiteindelijk draait het die dag allemaal om hen, toch? Van pastelkleuren over gouden accenten tot klassiek wit: nu heb je in elk geval inspiratie genoeg om het feestbeest letterlijk te doen oplichten op zijn of haar Grote Dag!


Download communieboek
Gerelateerde producten

Voorraad van Dé communietrends van 20... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

22-09-2021 14:25:19 Europe/Brussels +0200