In 5 stappen als een griezelige duivel op Halloween!

  •  12-09
  •  Halloween,verkleden,duivel

Wil jouw kleintje dit jaar graag als duivel Halloween vieren? Een duivel outfit in elkaar zetten is gelukkig helemaal niet moeilijk. Met een paar simpele accessoires, zoals duivelsoortjes en een rode drietand, kun je zo een enge, rode Lucifer tevoorschijn toveren. Je kleine duivel is dan helemaal klaar om iedereen de stuipen op het lijf te jagen tijdens Halloween!


#1. Een duivels kostuum

Halloween draait natuurlijk altijd om de kostuums. Daarom is een echte duiveloutfit het belangrijkste onderdeel om zo eng mogelijk voor de dag te komen. Je kunt het zo gek maken als je wilt, maar een rood gewaad met gele of zwarte details is eigenlijk het enige wat je nodig hebt. Met het perfecte duivelkostuum steel je echt de show! #2. Haal het duiveltje in je naar boven met schmink


Een duivels halloweenkostuum kan natuurlijk niet zonder make-up! Want hoe anders krijg je die enge rode look? Met rode en zwarte schmink kun je zo ieder lief gezichtje transformeren in een echt duiveltje. Deze kleuren kan je perfect terugvinden in onze duivelse schminkkit.  Benieuwd hoe je je stap voor stap kunt schminken in zo'n duiveltje? Lees dan zeker eens deze blogpost#3. Vergeet je duivelsoortjes niet

Nee, dit zijn geen gewone rode oortjes, dit zijn de engste rode oortjes die er zijn! Een duivel kan natuurlijk niet zonder de typische hoorntjes bovenop zijn hoofd. Met een simpele diadeem geef je iedere duivel zijn oortjes.

De transformatie is ontzettend snel en makkelijk en geeft de finishing touch die je nodig hebt. Zo blijven ze zelfs tijdens Halloween goed naar je luisteren! En het beste nieuws van allemaal? Deze oortjes zijn gewoon meegeleverd bij het duivelspakje.


#4. Nu nog je duivelsvork in de hand!

Een duivels kostuum is natuurlijk niet compleet zonder een scherpe drietand. De rode vork met drie scherpe punten is een echte must.

Met deze vork in de hand ben je de echte koning van de onderwereld en laat je aan iedereen zien hoe eng een duivel wel kan zijn.

Klein of groot, het maakt niet uit. Met dit accessoire wordt iedere duivel angstaanjagend!


#5. Gedraag je duivels

Wie als een duivel Halloween wil vieren, moet zich natuurlijk ook duivels gedragen. Als een echte engerd kun je natuurlijk niet vrolijk lachen. Laat dat boze duivelgezicht eens zien! Jaag iedereen de stuipen op het lijf door je duivelsvork van dichtbij te laten zien en geef eens een zacht prikje. Wedden dat ze bang van je worden?Zo vier je een duivelse halloweennacht!

Je merkt wel dat het echt niet moeilijk is om als een duiveltje Halloween te vieren. Hul jezelf in een gewaad met rood en zwart, voeg een paar enge accessoires toe en je bent klaar om iedereen om je heen bang te maken. Als je je ook nog eens gedraagt als een kleine duivel, is jouw Halloween helemaal geslaagd!


Alle benodigdheden nog even op een rijtje:

Voorraad van In 5 stappen als een grie... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-06-2019 21:57:50 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa