Eerste communiecadeautjes om duimen en vingers bij af te likken!

  •  12-02
  •  eerste communie,cadeautjes
Origineel cadeau eerste communie

Als gast op een eerste communie- of een lentefeest kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen op de party. Het feestbeest wordt op de grote dag sowieso overstelpt met bergen cadeaus dus je zorgt best wel voor een echt origineel geschenk. Zie je een beetje op tegen de zoektocht naar iets passends? Geen nood, wij helpen je op weg met onze superleuke cadeautips voor eerste communicanten.


Uitlaatklep voor kenners

Miniatuurauto's - Eerste communiecadeautjes - Fun Belgium

Als de communicant nu al automerken herkent vanop de achterbank van de auto, weet je in welke richting te zoeken. Miniatuurautootjes op schaal 1:64 slingeren voortaan door de woonkamer in races die moeten uitmaken welke van alle auto’s nu echt de snelste is. Of de sterkste, want de speelsessies eindigen meestal met frontale botsingen.

Eenhoorncentjes

Origineel cadeau eerste communie - Eenhoornspaarpot

Heeft het kleine feestvarken liever een centje om verder te sparen voor zijn/haar droomcadeautje? Maar vind je het toch net iets te saai om enkel wat geld in een enveloppe te stoppen? Ga dan voor een megacoole eenhoornspaarpot en steek de centjes daarin. Ga natuurlijk niet gewoon voor een geldbriefje, maar stop de spaarpot vol muntstukken. Zo kan het communicantje na het feest nog wat natellen. Hij/zij mag het ook niet te makkelijk hebben, toch? ;-)


Scoor met de voetbalspaarpot

Voetbalspaarpot - Fun Belgium - Eerste communiecadeautjes

Veel kinderen zijn gek op voetbal. En veel eerste communicanten sparen voor een groot droomcadeau zoals een paar blitse voetbalschoenen of een doel voor in de tuin. Waarom het beste van de twee werelden niet combineren met deze voetbalspaarpot? Nog een tof idee: vul de spaarpot met een karrenvracht kleine muntjes en zet het feestvarken alvast op weg richting droomcadeau. 

Tipitijd

Origineel cadeau eerste communie - Tipi

Een echte communietopper is dit tipitentje. Eerste communicantjes vinden dit een geweldig cadeautje. Hiermee hebben ze namelijk een gezellig, knus plekje om te spelen. Een tipi is natuurlijk ook een leuke schuilplaats om kattenkwaad uit te halen. Trouwens, mama, zo’n tentje staat ook wel erg hip in je interieur.


Kortom, cadeautjes krijgen is leuk maar een megacool geschenk kunnen geven is ook wel dikke fun! Een big smile zien verschijnen op het gezicht van het blije feestvarken: daarvoor ga je toch met veel plezier op zoek naar een passend communiecadeau?


Download communieboek
Gerelateerde producten

Voorraad van Eerste communiecadeautjes... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

22-09-2021 14:23:42 Europe/Brussels +0200