Fun Master Brendy over haar geboortelijstje bij Fun!

  •  14-03
  •  Blogger

Hoogzwanger? Dan staat het aanleggen van een geboortelijstje ongetwijfeld als één van de eerste dingen op je to do-lijstje. Maar hoe begin je daaraan en vooral: waarom zou je dat geboortelijstje nu precies bij Fun aanleggen? Funmaster Brendy vertelt je met plezier over haar zwangerschap en haar geboortelijstje die ze bij Fun heeft aangelegd.

 

Over mijn zwangerschap.

Dit was mijn derde zwangerschap. Ik heb nu 3 schatten van dochters. Spijtig genoeg werd ze anderhalve maand te vroeg geboren, maar ze stelt het super nu. Wij organiseren een babyborrel. Normaal gezien niet, maar door de vroeggeboorte hebben we eigenlijk niet veel kraambezoek gehad en willen we op deze wijze iedereen de kans geven om ons kleine wonder te zien.

Waarom een geboortelijstje?

Ik heb gekozen voor een geboortelijstje en niet voor centjes omdat ikzelf heel graag cadeautjes openmaak en word verrast van hetgeen je krijgt. Ook weet ik dat je de lijst online kan bekijken en als ouders ook kan volgen als er al dingen van verkocht zijn of niet.

Een geboortelijstje bij Fun Roeselare

Ik heb ervoor gekozen om mijn geboortelijstje bij Fun Roeselare te leggen. De voordelen daarvan?

 

 

 

Een geboortelijstje: wanneer?

Ik heb de lijst gelegd in januari. Mijn kindje was dan ondertussen wel al geboren, maar doordat we dan toch beslist hebben om een babyborrel te houden kwam dit goed van pas. Doordat ik nog veel zaken had van bij de geboorte van mijn oudste dochters  moest ik ook niet speciaal een lijst hebben voor de geboorte. Ook moesten er niet speciaal grote dingen besteld worden om erop te zetten.

Een geboortelijstje: functie?

Mijn lijst die ik heb liggen is speciaal voor de babyborrel. Daarop heb ik dan dingen gezet van materiaal of speelgoed die ik pas binnen enkele maanden zou nodig hebben. Heb de lijst vermeld op de uitnodigingen, maar ook op mijn evenement die ik had aangemaakt op sociale media.

Een greep uit Brendy's Geboortelijstje

Lievelingsbeer Nora


Een leuke beer die je kan knuffelen met verschillende activiteiten in. Het kindje voor wie dit dan is word geprikkeld door verschillende dingen waardoor ze nog beter ontwikkelen in verschillende aspecten.

Badstoeltje


Ik heb dit gekozen zodat mijn meisje dan zonder probleem in bad kan zitten (wel onder toezicht), maar zo hoef ik haar niet heel de tijd vast te houden en wordt er op een leuke manier verder getraind aan het verstevigen van de rugspieren.

Zoef Zoef Dierenkippenhok


Heb van verschillende ouders al vernomen dat dit echt iets leuks is. En met dat je dit kan uitbreiden met van alles en nog wat vond ik dit wel leuk om als 1ste setje te kiezen. Ook door de fantastische geluidjes die eruit komen.

Mijn Eerste Fototoestel


Weet van mijn oudste dochters dat ze mij graag nadeden als ik foto’s nam van hen. Dus daarom dacht ik om ook de kleinste haar eigen fototoestel te geven zodat ze net zoals de zussen mama kan na-apen.


Muziekschooltje


Welk kind maakt er niet graag muziek. Dit kunnen ze dan doen op de buik of als ze rechtop zitten.

Badjas Luma


Heb voor een badjas gekozen zodat dit dan kan aangedaan worden als ze uit bad komt en naar het kussen moet om aangekleed te worden.

Sprekende Loopwagen


Met Nicolas de sprekende Loopwagen kan ze lekker in huis rondrijden en plezier maken.

LEGO Friends Cadeauwinkel


Voor mijn twee oudste dochters heb ik ook heel wat spulletjes op de lijst gezet. Vooral van LEGO Friends, want daar hebben ze al veel dingen van. 

Brendy's Tips & Tricks

Wie ben ik? 

Mijn naam is Brendy. Ik ben een mama van 3 dochters, bijna 32 jaar oud en getrouwd met een schat van een man.

Mijn hobby’s zijn muziek en film, maar bezig zijn met de kindjes ook natuurlijk.

Daar gaat de meeste tijd van mij naar toe en doe het met heel veel plezier.

Gerelateerde producten

Voorraad van Fun Master Brendy over ha... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

06-06-2020 00:20:51 Europe/Brussels +0200