Fun Master Marijke over haar geboortelijstje bij Fun!

  •  10-03
  •  Blogger

Hoogzwanger? Dan staat het aanleggen van een geboortelijstje ongetwijfeld als één van de eerste dingen op je to do-lijstje. Maar hoe begin je daaraan en vooral: waarom zou je dat geboortelijstje nu precies bij Fun aanleggen? Funmaster Marijke vertelt je met plezier over haar zwangerschap en haar geboortelijstje die ze bij Fun heeft aangelegd.

 

Wie ben ik?

Ik ben Marijke De Man (29 jaar), ben al 8 jaar getrouwd met Daan en ben de trotse mama van Ferre (8) en Amelie (5). Wij hebben ook twee sterrenkindjes, Sterre en Fenna, die tijdens de zwangerschap overleden zijn  op 37 weken en 22 weken, maar voor ons horen deze zeker bij ons gezin. Ik werk als onthaalmoeder en  kindjes zijn mijn passie. Mijn hobby’s zijn koken, wandelen, fietsen en leuke dingen samen doen met ons gezin.

Over mijn zwangerschap.  

Wij hebben al twee kindjes: Ferre (8) en Amelie (5) en twee sterrenkindjes: Sterre en Fenna. Dat we opnieuw zwanger waren was een big surprise voor iedereen. Ons baby'tje wordt verwacht rond 15 maart. Samen kijken we enorm uit naar deze geboorte. Een babyborrel organiseren we niet. Iedereen die ons wonder wil komen bezoeken is meer dan welkom bij ons thuis.

 

Waarom een geboortelijstje?  

Wij kozen voor een geboortelijst omdat je hier al je spulletjes kan op plaatsen die je zeker nodig hebt, die je nuttig vindt en van pas gaan komen als de baby er is. Eenmaal je lijst is samengesteld kan je nog steeds spullen toevoegen of wijzigingen. Super handig toch!?

Een geboortelijstje bij Fun Dendermonde 

We kozen ervoor om ons geboortelijstje bij Fun Dendermonde aan te leggen. Het personeel is er zeer vriendelijk en behulpzaam, maar dat is niet alles:

 

Een geboortelijstje: wanneer? 

Wij hebben onze geboortelijst vastgelegd rond de 23 weken. We wisten toen wat het geslacht was en zo was het iets makkelijker om alles samen te stellen qua kleur en thema. Ook hadden we toen nog tijd genoeg om thuis nog eens voldoende na te denken wat we nog op de lijst wilden zetten of wat we eventueel vergeten waren. Dat was toch nog redelijk wat.

Een geboortelijstje: wie? 

Onze geboortelijst staat open voor iedereen. Zowel voor vrienden als familie. Bij elk geboortekaartje zit er een kaartje waarop vermeld staan dat onze geboortelijst bij Fun ligt. Ook de nodige gegevens om het lijstje online te bekijken staan er op.

Marijkes geboortelijstje: 

Waskussen Forest Friends


Een waskussen is altijd handig om je baby comfortabel te leggen tijdens het verluieren. Dat er een Bambi op staat is leuk omdat onze geboortekaartjes en doopsuiker ook in  bambi thema zijn.

Speelmat met Actviteiten


De speelmat bevat kleurrijke en toffe speeltjes die heel leuk zijn om op ontdekking te gaan naar kleurtjes en vormpjes en bewegende objecten en geluiden.

Tafelhangstoel Superstar


Een tafelhangstoel is altijd handig om mee te kunnen nemen als je op pad bent. Zo kan je kindje altijd mee aan tafel en zitten ze op dezelfde hoogte als de “grote mensen”.

 

Buikdrager Jeans Mykko


Een buikdrager is altijd leuk. Zowel voor de baby als voor de ouders om knus dicht bij mama of papa te zitten. Handig bij een wandeling omdat je handen altijd vrij zijn.  


Bumbo Floorseat & Speeltafeltje


Dit is een superuitvinding. Handig als je kindje nog niet volledig zelfstandig kan  zitten. Het speeltafeltje biedt steun en zo wordt het zelfstandig zitten enorm gestimuleerd. Een echte must.

Bobux Classic Dot Baby


Deze sloefjes zijn van hele goede kwaliteit doordat dat ze heel flexibel en beweegbaar zijn. Koude voetjes zijn dan geen ergernis meer.

 

Zwitzal


ik zweer nog steeds bij Zwitzal de beste producten ooit, ruiken heerlijk en zeer goed voor het huidje van de baby . prijs kwaliteit een echte topper!!!

 

Babyemmer Luma


Wij hebben deze babyemmer gekozen omdat dit niet zo omslachtig is als een babybadje. Het neemt niet veel plaats in en is makkelijker op te bergen. Je kan dit ook op eigen hoogte plaatsen. Zelfs met het water er in kan je dit makkelijk verplaatsen.  


Papfles Difrax S-fles Small


Als beroep ben ik onthaalmoeder en heb ik dus al heel veel papflesjes gebruikt. Als ik dit gamma aan papflessen vergelijk dan kan ik wel stellen dat Difrax het beste opvolgflesje is voor kindjes die eerst borstvoeding kregen en overschakelen op flesjes. Ook de gebogen fles is handig in de hand.

Doseerdozen Melk Nude


Handig om mee te nemen als je op stap bent. Ook voor als je baby even bij iemand anders blijft. Gewoon het doseerdoosje open en de fles in. Geen moeilijkheden met schepjes en tellen. Geen gesleur met grote dozen. Heel compact. :-)

 

Fopspeen Hartjesketting


Met een fopspeenketting kan je het tutje makkelijk vastmaken aan de kleding van je baby’tje. Nooit geen lange zoektochten meer naar dat fopspeen dus!

 

Slaapzak badstof 70cm 


Een slaapzak is altijd makkelijk om je kindje in te leggen. Ze liggen lekker warm,, liggen heel comfortabel en compact. Dat heeft een baby’tje nodig.


Badthermometer Forest Friends

Veiligheid boven alles. Met deze badthermometer kun je altijd de temperatuur meten!

Doomoo Seat Home Grey

Ik ben  een grote voorstander van de Doomoo Seat omdat die heel handig is vanaf dag 1. Hij neemt de vorm van de rug aan waardoor je  kindje comfortabel ligt. Een topaankoop!!

Marijkes Tips & Tricks

Gerelateerde producten

Voorraad van Fun Master Marijke over h... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

20-09-2020 10:18:35 Europe/Brussels +0200