Zo word je op Halloween een bloeddorstige vampier!

  •  12-09
  •  Blogger
  •  Halloween,vampier,verkleden

Bij een halloweenfeest hoort natuurlijk een eng kostuum. Ben je van plan om met Halloween een vampier te zijn? Dan heb je maar een paar dingen nodig om als graaf Dracula door het leven te gaan. Een donkere cape en scherpe tanden brengen je al heel ver, maar voor een echte bloederige Halloween heb je nog iets meer nodig.


#1. Een duister vampierenpakje

Zelfs de kleinste vampier kan niet zonder een grote zwarte cape. Zo kun je jezelf altijd verstoppen tegen het enge daglicht, de vijand van iedere vampier! Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken tijdens de halloweennacht. Met een opstaand kraagje is je vampierenkostuum net iets echter en vergeet vooral de bloedrode details niet. Griezelen maar!


#2. Vergeet de schmink niet!


Vampiers kunnen niet tegen zonlicht, daarom zijn ze zo wit. Een beetje schmink kan dus niet ontbreken aan een vampieroutfit. Ideaal hiervoor is deze halloweenvampierkit. Die bevat alle kleuren die je maar nodig hebt! Met wit maak je je hele huid lijkbleek en met zwart en rood kun je leuke details toevoegen! Denk bijvoorbeeld aan boze wenkbrauwen of bloed dat uit je mond loopt. Zo weet iedereen dat ze met een bloeddorstige vampier te maken hebben! Benieuwd naar het volledige stappenplan om een vampier te schminken? Dat vind je hier.#3. Een bloederige Halloween

Als een echte vampier moet je natuurlijk ook leven van bloed. Om iedereen om je heen echt de stuipen op het lijf te jagen kun je spelen met capsules gevuld met nepbloed. Bijt er eentje open waar iedereen bij is en het bloed loopt zo uit je mond! Je vampierenlook voelt nog echter aan en je maakt deze Halloween ook nog eens super spannend.


#4. Een vampier moet kunnen bijten

De scherpe tanden zijn misschien wel het engste aan een vampier. Daarom kunnen deze ook niet aan je kostuum ontbreken. Wie met Halloween vampier wil zijn moet namelijk wel kunnen bijten. Met wat scherpe neptanden ben jij klaar om bloed te gaan drinken. Doe de plastic tanden in je mond en laat die mooie glimlach maar eens zien!

PS 1. Deze tandjes zitten ook in de halloweenvampierkit.

PS 2. Voor volwassenen zijn deze supertof, maar voor kids zijn deze iets te groot. Het perfect excuus dus om als mama- of papavampier mee op halloweenpad te gaan. 


Ziezo: Halloween vieren als een echte vampier doe je zo!


Als je met Halloween een vampier wilt zijn heb je maar een paar dingen nodig. Zolang je een grote zwarte cape hebt en je scherpe tanden kunt laten zien, weet iedereen dat ze voor je moeten oppassen! Met wat grappige bloedcapsules zorg je er meteen voor dat je een onvergetelijke indruk achterlaat. Halloween hoeft dus niet alleen heel spannend te zijn, maar vooral ook leuk!


Alle benodigdheden nog even op een rijtje:

Gerelateerde producten

Voorraad van Zo word je op Halloween e... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

29-01-2020 20:54:30 Europe/Brussels +0100
fun master