Ontdek 4 griezelig leuke halloweenspelletjes!

  •  12-09
  •  Halloween,spelletjes,activiteiten

Je geeft een halloweenfeest voor de kinderen. Je zorgt voor lekkere hapjes en voor griezelig groene limonade. Daarnaast heb je ook halloweensnoepjes bij de deur liggen voor als er kindjes langskomen tijdens hun trick or treat. Toch kun je het halloweenfeest nog leuker en spannender maken. Hoe? Met griezelig leuke halloweenspelletjes natuurlijk!


1. Weerwolven en geesten 

Als we het hebben over spelletjes, kunnen gezelschapspelletjes natuurlijk niet ontbreken.

 

En op Halloween moeten er natuurlijk gigantisch griezelige spelletjes gespeeld worden!

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van Vlotte Geesten of Weerwolven van Wakkerdam


2. Trick or treat

Trick or treat is eigenlijk te vergelijken met Sint Maarten of Driekoningen: kinderen gaan verkleed en met lantaarns de straat op. In groepjes gaan ze langs de deuren en roepen ze als er open wordt gedaan: “Trick or treat!”, oftewel “Snoep of je leven”. Aan de deur krijgen de kindjes dan een snoepje. Verwacht jij kindjes aan de deur? Lees dan ook onze blogpost met allerlei leuke tips om trick or treat nog leuker en spannender te maken! 3. Bezemrace 

Alle heksen en griezels aantreden! Het is tijd voor een spannend spelletje bezemvliegen. Met heksenbezems zijn er allerlei halloweenspelletjes te bedenken. Geef alle kinderen een speelgoedbezem en stel ze naast elkaar op, op de stoep. Teken met stoepkrijt een start en finishlijn en kijk wie er het snelste aan de overkant is. Vooral kleine kindjes vinden dit erg leuk. Grotere kinderen kun je ook opdelen in teams en dan een estafette laten racen. Dan moet de bezem elke keer doorgegeven worden… Wie zal winnen? Als je het nog spannender wil maken kun je natuurlijk ook nog een paar obstakels neerleggen.


4. Tijd voor een griezelige film

Na alle inspanningen en spannende weerwolfspelletjes is het tijd om lekker bij te komen op de bank met een film (of een aantal films). Let even op de leeftijden van de kindjes en stem daar de films op af. Zo kun je alle afleveringen van Ghostrockers of Nachwacht bekijken, maar ook een Harry Potter film kan heel cool zijn. Bij de film mag er natuurlijk ook gesnoept worden. Om het in halloweensferen te houden kan je als snack kiezen voor een halloweenemmertje met snoepwormen.Halloweenspelletjes maken het halloweenfeest helemaal compleet. Er zijn er heel wat te bedenken, zoals Weerwolven en bezemvliegen. Misschien heb jij er wel nog meer in gedachten?

Voorraad van Ontdek 4 griezelig leuke ... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-06-2019 21:11:54 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa