Jarig? Maak er een kleurrijk K3 feestje van!

  •  08-10
  •  Blogger
  •  verjaardag,K3

Je lieve meisje is jarig! Hieperdepiep Hoera! Het verjaardagsfeest wordt echt een knalfeest wanneer je het huis versiert in de stijl van K3. Regenboogballonnen, K3 servies en servetten mogen natuurlijk niet ontbreken. En een K3 verjaardagsfeest is helemaal compleet met muziek van Klaasje, Hanne en Marthe. Maak er gerust een dans- en verkleedfeestje van, want in de wereld van K3 kan – en mag – alles! Als het maar vrolijk en vooral heel erg kleurrijk is.


#1. 10.000 luchtballonnen

De regenboog mag gewoon niet ontbreken op een K3 verjaardagsfeest. Om alle kleuren van de regenboog in huis te halen gebruik je natuurlijk ballonnen! Hiervoor kies je de pakketjes van acht K3 ballonnen, uitgevoerd in vrolijke kleurtjes.

Naast de K3 ballonnen hang je een mix van gewone ballonnen in oranje, geel, blauw, roze, rood, groen en natuurlijk paars op in huis. Hang de ballonnen ook op als een regenboog door kleurengroepen te maken en die zo langs een slinger, de trap of de muur te bevestigen. 


#2. Cake & chocolade en slagroomtaart incluis

Een verjaardagsfeestje is pas echt compleet met lekkere suikerzoete hapjes. K3 staat voor liefde, plezier, zoetigheid en vrolijkheid. Zet de hapjestafel daarom vol met hapjes die zo uit de sprookjeswereld van K3 gehaald zouden kunnen zijn. Denk hierbij aan suikerspinnen, hartjessnoepjes, chocolademuizen, cupcakes en chocolaatjes in alle kleuren van de regenboog. Of maak samen een huisje van peperkoek. Ook zo lekker om tussendoor al van te snoepen. Zelfs de slagroomtaart versier je van te voren met K3 kleuren om het helemaal compleet te maken.


#3. Welkom, welkom, bij de 3 biggetjes

Op een feestje kan er ook wel wat geknoeid worden. Geen probleem! Gebruik de gezellige K3 servetten waar Hanne, Klaasje en Marthe je glimlachend aankijken. Er zitten 20 servetten in een pakje. Genoeg om alle knoeisels op te ruimen en snoeten mee droog te deppen.

Om het morsen op tafel een beetje te beperken, gebruik je natuurlijk K3 placemats van stevig materiaal. Zo fleur je ook direct de tafel op in K3 stijl.


#4. Wie heeft limonade mee?

Naast alle vrolijke hapjes mogen kleurrijke drankjes niet ontbreken op het K3 verjaarsdagsfeest. Serveer kleurrijke limonade in de al even kleurrijke K3 bekers.

En vergeet niet om er een gezellig K3 rietje in te zetten. De rietjes hebben natuurlijk ook alle kleuren van de regenboog en grappige labeltjes met de meiden van K3 erop. Dat zal lekker smaken. Serveertip: zet alle bekertjes met verschillende smaken limonade op kleur neer, zoals een regenboog.


#5. We gaan dansen en springen


Een K3 verjaardagsfeest is pas echt helemaal compleet als er gedanst en gezongen wordt. Daarom kies je voor de nieuwste K3 cd Ushuaia en zet deze lekker luid aan.

Met de K3 dansmat verzin je zelf allemaal dansjes die worden begeleid met muziek en geluidjes. Ook zit er een dansspelletje in dat je samen kunt spelen. Maar je mag natuurlijk ook gewoon meeswingen met de cd.

Zin om te zingen? De K3 disco microfoon helpt je daarbij. De microfoon bevat vier fragmentjes om luidkeels mee mee te zingen en er zitten zelfs discolichtjes in!

#6. Jij bent de BOM


Je kleine K3-tje wil er op haar verjaardag natuurlijk helemaal uit zien als Hanne, Klaasje en Marthe. Gebruik hiervoor vooral veel kleurtjes. Met twee staartjes in het haar, opgebonden met grote, kleurrijke elastieken kom je al heel ver. Ook gekke vlechten of blonde, rode en bruine pruiken helpen mee.

Natuurlijk heb je ook witte sneakers nodig, leuke sokjes en…een echte K3 regenboogjurk! Heb je een kleine sportieveling in huis, dan is de paarse K3 cheerleader jurk - compleet met pompoms – het helemaal.

Hou je een zomers K3 feestje of een K3 zwembadfeestje dan mag een kleurrijke K3 bikini natuurlijk niet ontbreken.


Wat een feest, wat een feest!

Na zo een K3 verjaardagsfeest kan je kleine meid vast geen Oya lélé meer zeggen! Wat een feest met al die regenboogballonnen in huis. Overal zie je de lachende koppies van de meisjes van K3. Op de placemats, servetten en rietjes en dankzij de vrolijke muziek is het net een K3 show geworden in je eigen woonkamer. Dit wordt een feestje die je kleine heel lang zal bijblijven. Want zeg nu zelf… Mama kan alles, dus ook een tof K3 feestje organiseren.


Alle benodigdheden nog even op een rijtje:

Gerelateerde producten
Gerelateerde inspiratie artikels

Voorraad van Jarig? Maak er een kleurr... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

20-09-2021 07:09:58 Europe/Brussels +0200