Word dit jaar de ster van het carnaval met deze 7 originele carnavalskostuums!

  •  12-01
  •  Anaïs Allemeersch
  •  carnaval,carnavalskostuums,verkleden

Carnavalskleren en verkleedkledij tout court heb je in alle geuren, kleuren en formaten. Maar wil je dit jaar eens niet voor één van de zovele traditionele carnavalskostuums gaan? Klinken clownspakjes, superheldenkostuums of de gedachte alleen al om als een cowboy verkleed te gaan je te gewoontjes in de oren?

Wil je dit jaar eens voor een écht origineel carnavalkostuum gaan, waarvan je 100% zeker bent dat niemand anders er ook zal in rondlopen? Lees hier dan zeker eens mee. We hebben grondig onderzoek gedaan naar de állerorigineelste carnavalskostuums en willen ze hier graag even met je delen. Laat je inspireren en word de ster van carnaval 2017!

#1.


Ben je een echte zoetebek? Dan is deze originele carnavalsoutfit op je lijf -en dat mag je in dit geval letterlijk nemen- geschreven! Want jij gaat dit jaar als een snoepzakje verkleed de show gaan stelen op carnaval! Zo’n snoepzakjeskostuum maak je heel makkelijk zelf met een plastic zak, enkele ballonnen, en een afgeprint logootje van je favoriete snoepjes!

#2. Crazy, old cat lady


Niets leuker voor je carnavalsoutfit dan een beetje te spelen met verschillende generaties en leeftijden. Zo kun je je dochter bijvoorbeeld eens voorstellen om een crazy, old cat lady kostuum aan te trekken voor carnaval. Met een badjas, enkele kattenknuffels, pantoffels en enkele krulspelden in het haar is je dochter zo getransformeerd tot een old cat lady. Het resultaat is gewoon te grappig om te laten liggen. Oordeel zelf maar:


#3. Was het nu ánanas of anánas?


Ook in 2017 merken we dat verkleed gaan als een stukje fruit meer dan ooit hip en trendy is! Vooral de ananas en ananasprint is alomtegenwoordig! Een ananaskostuum mag dan ook niet onbreken in ons lijstje met originele carnavalskostuums. Spring even in dat leuke, gele zomerjurkje die nog in je kast hangt, zorg voor een hippe, papieren anananskroon en werk het geheel af met een coole zonnebril. Zo ben jij dit jaar beslist het origineelste stuk fruit van het carnavalsfeest!

#4. Een wandelend trosje druiven. 


Maar de prijs voor het schattigste stukje fruit op het carnavalsfeest? Die gaat beslist naar dit wandeld trosje druiven! Het is wederom een DIY-carnavalsoutfit, maar eentje die we niet konden laten liggen. Het pakje zelf maak je gewoon met een heleboel paarse of lavendelkleurige ballonnen. Als dit geen origineel carnavalspakje is, dan weten we het ook niet meer!


#5. Rrrrauwww

Carnaval vier je samen met het hele gezin. Dus: ook Felix de kat mag niet aan het carnavalsgebeuren ontkomen.

 

Laat carnaval 2017 het moment zijn waarop de stoutste dromen van Felix mogen uitkomen en geef hem een leeuwenpakje cadeau. Het resultaat? In één woord: rrrauwww


#6. Dorst, iemand?


Op carnaval mag ook een fris drankje niet ontbreken. Wat dacht je er anders van om eens als drankbrikje verkleed te gaan op carnaval? De benodigdheden voor dit originele carnavalspakje? Een grote kartonnen doos, een breekmes, een stuk afgebogen buis, wat stiften, verf en alles wat je zelf maar kan bedenken om je drankbrikje te versieren!

#7.Can’t touch this.


En om ons lijstje met originele carnavalskostuums af te sluiten presenteren we je graag de evenknie van de ananas(-print): de cactus(-print)! Koop jezelf een groen jurkje, naai er enkele stekelige cactusnaalden op en ga MC Hammer achterna met het opschrift ‘Can’t touch this’ op je jurkje.

Gerelateerde producten

Voorraad van Word dit jaar de ster van... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

08-12-2021 05:42:48 Europe/Brussels +0100