Pimp de uitnodigingen voor je communie als een pro!

  •  13-02
  •  communie,uitnodigingen,enveloppen

Een mooie uitnodiging voor het communie- of lentefeest is een iets. Maar denk zeker ook aan een toffe enveloppe. Het is immers het eerste wat de ontvanger te zien krijgt wanneer hij of zij de uitnodiging uit de brievenbus haalt. Laat je maar eens volledig gaan en pimp de enveloppen zodat ze een fantastisch eerste indruk maken!


Kleven maar

Originele_communie_uitnodigingen_enveloppen

Stickers plakken is een geliefkoosde bezigheid van veel kinderen. Wat denk je ervan om hen voor hun communiefeest te laten pronken met hun eigen, zelfgemaakte stickers? Bij Tadaaz kies je zelf de kleur, een leuke boodschap en eventueel een foto of afbeelding die op de stickers moeten komen. Laat de communicant zelf de enveloppen dichtkleven. Zo kan jij op je gemak een koffietje drinken …

Kleurrijke tape

Originele communie-uitnodigingen - Enveloppen - Washi tape

Ook washi tape is uitermate geschikt om de uitnodigingen voor het communiefeest op te smukken. Kies een leuk kleurtje of print en laat ook hier je kind zelf mee aan de slag gaan. Een schaar is niet per se nodig (extra veilig dus!) want de tape kan makkelijk afgescheurd worden. Dat geeft een nonchalante look aan het geheel. Het hoeft tenslotte niet altijd strak en afgelijnd te zijn!


Curieuzeneuze

Nog meer inspiratie nodig om je enveloppen op te fleuren? Ga voor een prikkelend tekstje waarbij de ontvanger zich moet bedwingen om de enveloppe niet meteen te gaan openscheuren.

Een woordje als “curieuzeneuze”, “benieuwd” “nieuwsgierig” of “open mij” zorgt ervoor dat je gasten zullen staan popelen om je uitnodiging te bekijken.

Zet het tekstje op een labeltje waarmee je de enveloppe ook meteen kan dichtkleven. Zo’n label maken kan makkelijk met een toffe labelmaker. Probeer maar!

Originele communie-uitnodigingen - Enveloppen - Curieuzeneuze

Plezante mogelijkheden genoeg dus om van je enveloppen echte pareltjes te maken! Ga aan de slag met stickers, tape of labeltjes en leef je uit! Eens ze op de post zijn, is het uitkijken en aftellen naar dé grote dag!


Download communieboek
Gerelateerde producten

Voorraad van Pimp de uitnodigingen voo... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

22-09-2021 13:06:09 Europe/Brussels +0200