Ontdek alle tafeldecoratie die je nodig hebt voor een flitsende feesttafel!

  •  22-11
  •  Anaïs Allemeersch
  •  tafelversiering

Verjaardagsfeestje gepland? Vergeet dan ook niet om de feesttafel onder handen te nemen! Want bij een spetterend feest hoort natuurlijk ook feestelijke tafeldecoratie! We overlopen alvast eens de basics en de niet te missen extra’s die je gewoonweg nodig hebt om je feesttafel te doen schitteren!


#1. Een cool drankje

Op een verjaardagsfeestje kan een koel drankje niet ontbreken en is een cool verjaardagsdrankje een echte must. Zoals dit gepimpte drankje bijvoorbeeld. De benodigdheden voor dit drankje? Lettervormpjes, een 4-tal soorten fruit en een brochettenstokje. Cool, -of was het nu koel?- toch zo’n verjaardagsdrankje?!#2. Gepimpte glazen of flitsende bekertjes


Zo’n cool drankje moet natuurlijk geserveerd worden in al even flitsende bekertjes. Je kunt zo’n bekertjes in werkelijk alle kleuren verkrijgen bij Fun. Kan jij kiezen?

 

Laat je de kids toch liever uit echte glazen drinken? Maak ze dan toch een beetje feestelijk met wat washi tape en een naamkaartje! Gepimpte glazen fleuren je feesttafel onmiddellijk op!


#3. Funky hapjes

Ook funky hapjes kunnen niet ontbreken op het feestje en zijn een essentieel onderdeel van de tafeldecoratie. Wat dacht je van ballerinasnoepjes of konijnenpannenkoeken? Helemaal niet moeilijk om te maken en super feestelijk!#4.Wat schaft de pot?

Ook de gasten weten graag wat er allemaal op de menu zal staan. Zo kunnen ze steeds een gaatje vrijhouden voor dat ene lekkere dessertje dat er nog aan zit te komen. Maak daarom leuke menukaartjes en plaats ze in een coole -zelfgemaakte- kaartenhouder.Laat je de feestvarkens liever genieten van een buffet? Werk dan met buffetkaartjes in lekkere kaarthouders.#5. Aan tafel!#6. Ga voor kleurrijke bordjes#7. Servetten voor smospotjes


Voor de smospotten aan de feesttafel voorzie je best ook enkele servetten.

Of je ze nu gebruikt als slabbetje, schootdoek of gewoon om je mond af te vegen, servetten zijn gewoonweg super handig op je feesttafel en zorgen voor een kleurrijk effect aan tafel!


#8. Finishing TouchEn? Kriebelt het al om de tafel van je jarige zoon/dochter te beginnen versieren? Met deze acht tafeldeco-essentials is jouw verjaardagstafel sowieso tot in de puntjes uitgewerkt!

Voorraad van Ontdek alle tafeldecorati... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

21-09-2021 07:05:15 Europe/Brussels +0200