UITGETEST, UITGEFEEST & UITGESPEELD: een roze prinsessenkleedje!

  •  24-01
  •  Blogger
  •  carnaval,verkleden,prinses

Vergeet Komen Eten en De Smaakpolitie. de strafste recensenten zijn zonder twijfel onze Funmasters. De Funmasters zijn dé specialisten als het op feesten en spelen aankomt. Daarom trekken zij voortaan op vooronderzoek doorheen de zotste feestjes en de leukste speelgoedjes. Geen feest- of speelgoedartikel dat in deze rubriek verschijnt, zal niet langs één van hun arendsogen gepasseerd zijn.


Deze week in de rubriek Uitgetest, Uitgefeest & Uitgespeeld: funmaster Lotte neemt het roze prinsessenkleedje onder de loep. Je leest haar ervaringen hier:


1. Wie is de gelukkige “drager” van het roze prinsessenjurkje?

Lotte is 3 jaar. Ze gaat naar het eerste kleuterklasje.  Ze volgt turnles en ze danst graag op de tonen van K3. Ze is de jongste van 3 kinderen. Het is een echt meisje dat alles van Frozen en prinsessen superleuk vindt. Lotte is een echte babbelkous die graag wat kattenkwaad uithaalt.  Ze is ook een lieve meid die met kusjes en knuffeltjes strooit.


2. Waarom heb je voor het roze prinsessenjurkje gekozen?

Lotte is verzot op prinsessen. Met dit prinsessenkleed kon ze zich echt uitleven als prinses. Ze zwaait met haar toverstaf en haar oudere broers veranderden in een kikker.  Roze is zeker en vast haar lievelingskleur en ze vond het dus geweldig om een roze prinses te zijn.


3. Wanneer zal je het aantrekken?

Op school worden regelmatig tal van activiteiten georganiseerd waarbij de kinderen zich moeten verkleden in hun favoriete personages.  Ook met de carnavalsstoeten die we gaan bezoeken kan Lotte het prinsessenpak aandoen.  Verder zal ze het geregeld thuis aandoen voor de fun.

4. Wauw?? Wat was je eerste indruk van het roze prinsessenjurkje?

"Wauw, een prinsessenkleed!” was het eerste dat Lotte riep toen ze het verkleedpak zag. Ze wilde het meteen aantrekken en heeft er ook 2 dagen mee rondgelopen.  Ze was al meteen pirouettes aan het draaien met haar prinsessenkleed aan. Het kroontje en de toverstaf konden het wauw-effect enkel nog versterken!


5. Is het comfortabel?

Lotte vindt dat het comfortabel zit.  Het is een dunne stof en het weegt dus ook niet te hard door als ze het over haar kleren draagt. Persoonlijk vind ik het kleedje wel aan de smalle kant aangezien het een pak is voor kinderen van 4-6 jaar.  Lotte is nog maar 3 en geen grote voor haar leeftijd.


De toverstaf is ook perfect geschikt voor kinderen van die leeftijd. Met het kroontje hadden we wel wat meer moeite.  Dit viel steeds van haar hoofd waardoor ze dat rap aan de kant zwierde en een kroontje nam dat ze reeds voordien in haar bezit had.


6. Wat zijn de plus- en of minpunten?

Het is een dunne stof, dus voorzichtig zijn bij het aantrekken is nodig zodat het niet blijft haken aan een knop van haar kleren bv. aangezien het dan snel zou scheuren. De naden lossen snel en er hangen lange draadjes los.

7. Wat vond je echt cool aan het roze prinsessenjurkje?

Het pak past perfect in de fantasiewereld van Lotte.  Het roze kleed was echt haar ding. De strik voor in haar haar vond ze ook echt leuk om aan te doen hoewel ze het niet op de correcte manier wilde dragen.


Tot slot nog het eindoordeel: hoeveel ballonnetjes (score op 5) scoort het roze prinsessenjurkje volgens Lotte?


Sfeer & Gezelligheid

5


Prijs-kwaliteit

4


Handigheid?

2


Schoonheid?

4


Alle producten uit deze blogpost op een rijtje:


Wat Funmaster Lotte nog leuk vindt:

Iets van Frozen, K3, Prinsessia, …

 
Gerelateerde producten

Voorraad van UITGETEST, UITGEFEEST & U... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

14-11-2019 18:06:04 Europe/Brussels +0100
fun master