UITGETEST, UITGEFEEST & UITGESPEELD: een soldatenkostuum!

  •  02-01
  •  Blogger
  •  carnaval,verkleden,soldaat

Vergeet Komen Eten en De Smaakpolitie. de strafste recensenten zijn zonder twijfel onze Funmasters. De Funmasters zijn dé specialisten als het op feesten en spelen aankomt. Daarom trekken zij voortaan op vooronderzoek doorheen de zotste feestjes en de leukste speelgoedjes. Geen feest- of speelgoedartikel dat in deze rubriek verschijnt, zal niet langs één van hun arendsogen gepasseerd zijn.


Deze week in de rubriek Uitgetest, Uitgefeest & Uitgespeeld: funmaster Jasper neemt het soldatenkostuum onder de loep. Je leest zijn ervaringen hier:1. Wie is de gelukkige “drager” van het soldatenkostuum?

Jasper is 6 jaar.  Hij speelt voetbal en gaat naar het eerste leerjaar. Hij is de middelste van 3 kinderen. Van jongs af aan speelt hij graag met auto’s, legerjeeps, Playmobil,…  Hij laat graag zijn fantasie de vrije loop.  Jasper is een lieve jongen die altijd klaar staat om zijn vrienden te helpen. Hier staat hij samen op de foto met zijn zusje, Lotte. 

2. Waarom heb je voor het soldatenkostuum gekozen?

Jasper leeft graag in een stoere wereld van politieagenten, superhelden en militairen. Een soldatenpak vindt hij dan ook leuk om aan te doen.  In zo’n pak kan hij echt “oorlogje” spelen met zijn vrienden.  Als hij nog enkele legerattributen kan meenemen is hij helemaal gelukkig.


3. Wanneer zal je het aantrekken?

Jasper vroeg direct of hij het mocht aantrekken met carnaval op school. Verder zal hij het ook dragen bij de tal van activiteiten die op school georganiseerd worden waarbij de kinderen zich moeten verkleden. Verder zal het ook thuis regelmatig uit de kast gehaald worden.


4. Wauw?? Wat was je eerste indruk van het soldatenkostuum?

"Cool!” was het eerste woordje dat Jasper zei toen hij het soldatenpak mocht opendoen.  Hij voelde zich meteen stoer.  Zeker met de rode baret die hij op zijn hoofd kon zetten.  Hij vroeg al meteen wanneer het carnaval was zodat hij het aan zijn vrienden kon laten zien.


5. Is het comfortabel?

Jasper vindt dat het comfortabel zit. Het is een dunne stof, dus hij kan het makkelijk over zijn kleren aantrekken zonder dat het pak te zwaar wordt.  Ook de rode baret zit goed op zijn hoofd, al is deze wel wat aan de grote kant.


6. Wat zijn de plus- en of minpunten?

Het is een dunne stof dus voorzichtig zijn bij het aantrekken is wel een must. Het pak kan snel scheuren als het ergens aan blijft haken of dergelijke.  De naden lossen snel en er hangen draadjes los aan de naden.

7. Wat vond je echt cool aan het soldatenkostuum?

Het soldatenpak past in de fantasiewereld van Jasper.  De rode baret sprak direct aan.  Het is geen gewone militair, maar een supersoldaat.  Ook de bijgeleverde legerschmink sprak meteen aan en maakte het extra cool!


Tot slot nog het eindoordeel: hoeveel ballonnetjes (score op 5) scoort het soldatenpak volgens Jasper?


Sfeer & Gezelligheid

4


Prijs-kwaliteit

5


Handigheid

2


Schoonheid

4

Wat Funmaster Jasper nog leuk vindt:

Politie, brandweer, Ninjago & Spiderman.

Gerelateerde producten

Voorraad van UITGETEST, UITGEFEEST & U... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

27-02-2020 16:05:04 Europe/Brussels +0100
fun master