UITGETEST, UITGEFEEST & UITGESPEELD: een blauw prinsessenkleedje!

  •  31-01
  •  Blogger
  •  carnaval,verkleden,prinses

Vergeet Komen Eten en De Smaakpolitie. de strafste recensenten zijn zonder twijfel onze Funmasters. De Funmasters zijn dé specialisten als het op feesten en spelen aankomt. Daarom trekken zij voortaan op vooronderzoek doorheen de zotste feestjes en de leukste speelgoedjes. Geen feest- of speelgoedartikel dat in deze rubriek verschijnt, zal niet langs één van hun arendsogen gepasseerd zijn.


Deze week in de rubriek Uitgetest, Uitgefeest & Uitgespeeld: funmaster Lisa neemt het blauwe prinsessenkleedje onder de loep. Je leest haar ervaringen hier:


1. Wie is de gelukkige “drager” van het blauwe prinsessenkleed?

Ik ben Lisa (6 jaar). Ik hou er heel erg veel van om mij te verkleden. Ik heb al heel wat verkleedpakjes: veel prinsessenkleedjes, Sneeuwwitje, Mega Mindy, Prinsessia, Roodkapje, heksje,…

Als ik mij maar kan verkleden. Niet enkel kleedjes, neen! Ik wil er ook graag bijpassende schoentjes bij. Ik heb heel veel fantasie en speel zelf de avonturen van mijn heldinnen na. Of ik verzin ze gewoon zelf. Plezier maken staat voor mij op de eerste plaats.


2. Waarom heb je voor het blauwe prinsessenkleed gekozen?

Het blauwe prinsessenkleed lijkt heel erg goed op het kleed van Elsa uit Frozen. Ik heb zelf al enkele roze kleedjes en een blauwe jurk leek me wel leuk. Ik ben dol op prinsessen. Ik zou eigenlijk heel graag zelf een prinses zijn in een mooi kasteel en met een leuke prins trouwen. Een mooi prinsessenkleed vind ik dan ook heel tof!


3. Wanneer zal je het aantrekken?

Ik ga het veel aantrekken om thuis prinses te spelen. Ik heb het nu al bijna elke dag gedragen. Dan ben ik Elsa uit Frozen en speel ik stukjes uit de film na of zing ik  liedjes. Ik wil het ook aandoen voor het carnavalsfeest op school. Ik wil er ook mee naar de winkel gaan, dan kan iedereen mij zien met mijn mooie kleedje aan.


4. Wauw?? Wat was je eerste indruk van het blauwe prinsessenkleed?

Oooh, zo mooi! Ik was heel blij toen papa de doos opende en mij het pakje met het kleed gaf. Ik wou het meteen al eens aantrekken! Ik was zo blij toen ik het voor de eerste keer aan had!


5. Is het comfortabel?

Ik trek het heel graag aan. Het is ook gemakkelijk om aan te doen. Alleen bij de sluiting op de rug moet iemand helpen om het dicht te doen. Het spant ook nergens, dus je kan er heel gemakkelijk mee bewegen. Het is ook lang genoeg, want ik ben groot voor mijn leeftijd zegt papa.


6. Wat zijn de plus- en of minpunten?

Er was een kroontje bijgeleverd, maar dat was eigenlijk veel te klein voor mijn hoofd. Het deed pijn om het aan te doen. Ik speel dus zonder die kroon. De toverstaf was wel leuk. Die past er ook heel goed bij. Het kleedje zelf is wel heel erg leuk. Misschien kon de velcrosluiting nog iets steviger zijn en de stof iets dikker.


7. Wat vond je echt cool aan het blauwe prinsessenkleed?

Dat het eigenlijk heel erg goed op het kleed van Elsa lijkt! Je kunt een gewone prinses zijn, maar je kunt ook Elsa zijn. Dat is leuk!

Tot slot nog het eindoordeel: hoeveel ballonnetjes (score op 5) scoort het blauwe prinsessenkleed volgens Lisa?


Sfeer & Gezelligheid

5


Prijs-kwaliteit

4


Handigheid?

4


Schoonheid?

5

 

Alle producten uit deze blogpost op een rijtje:


Wat Funmaster Lisa nog leuk vindt:

Eenhoornpakjes, prinsessenpakjess, pruiken, trollenverkleedpakjes,...

Gerelateerde producten

Voorraad van UITGETEST, UITGEFEEST & U... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

11-12-2019 03:22:08 Europe/Brussels +0100
fun master