BERG, ervaring in actief speelplezier


BERG staat sinds 1985 garant voor innovatief, veilig buitenspeelgoed van absolute topkwaliteit met aandacht voor het milieu. In hun gamma vind je trampolines, gocarts en ander leuk speelgoed.

Kinderen moeten jarenlang plezier kunnen beleven aan de producten. Daarom stelt BERG strenge kwaliteitseisen aan hun eigen producten. Alle gocarts en trampolines worden onder extreme omstandigheden getest, bovenop de internationale normen, regels en wetgeving. Uiteraard worden de producten ook getest door de gebruikers zelf, de kinderen.

Ze streven naar tevreden klanten en zijn continu op zoek naar verbetering. Om dit te realiseren is BERG sinds 2012 ISO 9001 gecertificeerd. Zo laten ze de klanten zien, dat ze kunnen vertrouwen op hun kwaliteit. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk item, wat in elke fase van het productieproces aanwezig is.

Berg Trampolines

  

Berg Go-carts

   

    

De best verkochte artikelen van Berg

Innovaties van Berg

 

 


 

Berg Airflow

Dit springdoek is 50% meer luchtdoorlatend tegen over een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht)weerstand op de jumpmat tijdens het springen, waardoor je nog hoger kan springen.

 

 Twinspring Gold

Het gedeelte van het springdoek waar je het fijnste springt noemen we de perfect jump area. Bij een trampoline die is uitgerust met de TwinSpring Gold veren is deze oppervlakte een stuk groter dan een trampoline welke is uitgevord moet GoldSpring Solo veren.
Dit maakt de Twinspring Gold dan ook een stuk veiliger.

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

27-02-2020 05:24:36 Europe/Brussels +0100
fun master