BERG, ervaring in actief speelplezier


BERG staat sinds 1985 garant voor innovatief, veilig buitenspeelgoed van absolute topkwaliteit met aandacht voor het milieu. In hun gamma vind je trampolines, gocarts en ander leuk speelgoed.

Kinderen moeten jarenlang plezier kunnen beleven aan de producten. Daarom stelt BERG strenge kwaliteitseisen aan hun eigen producten. Alle gocarts en trampolines worden onder extreme omstandigheden getest, bovenop de internationale normen, regels en wetgeving. Uiteraard worden de producten ook getest door de gebruikers zelf, de kinderen.

Ze streven naar tevreden klanten en zijn continu op zoek naar verbetering. Om dit te realiseren is BERG sinds 2012 ISO 9001 gecertificeerd. Zo laten ze de klanten zien, dat ze kunnen vertrouwen op hun kwaliteit. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk item, wat in elke fase van het productieproces aanwezig is.

Berg Trampolines

  

Berg Go-carts

   

Best verkocht

Innovaties van Berg trampolines

Berg AirFlow

HOGER SPRINGEN DANKZIJ 50% BETERE LUCHTSTROMING

Fijn trampoline springen begint met een goed springdoek en soepele veren. Om de springervaring nog beter te maken, hebben we een springdoek met de AirFlow techniek ontwikkeld. Deze is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht)weerstand op de jumpmat tijdens het springen, wat ervoor zorgt dat je hoger springt.

Het AirFlow springdoek is exclusief leverbaar op de BERG Elite en BERG Champion trampolines

BERG TWINSPRING GOLD VS. ANDERE VEREN

AANZIENLIJK GROTERE ‘PERFECT JUMP AREA'

Bij trampolines met TwinSpring Gold veren staan de veren in een V opgesteld. Hierdoor wordt de ''perfect jump area'' aanzienlijk groter dan bij een trampoline met een conventionele veer. De ''perfect jump area'' is dat gedeelte van de jumpmat waar je optimaal springt. Spring je buiten dit gebied, dan ervaar je al snel dat je als het ware naar binnen wordt geduwd. Een ander voordeel van de TwinSpring veren is dat door de schuine opstelling, de veren langer zijn zonder dat dit ten koste gaat van de grootte van het springdoek.

Het resultaat van dit alles? Een veiligere trampoline met meer springplezier.

Trampolines met BERG Airflow & Twinspring

BERG Elite
 • Extra lange levensduur
  door UV 10 resistent PVC

  Op en top veilig!

 • Extra brede en dikke beschermrand 40 x 3 cm
 • met 5 jaar garantie
  Frame verzinkt met  zwarte coating
Naar de Elite
BERG Champion 
 • Extra lange levensduur
  door UV 5 resistent PVC

  Op en top veilig!

 • Extra brede en dikke beschermrand 38 x 3 cm 
  met 2 jaar garantie
 • Frame verzinkt met  zwarte coating
Naar de Champion

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

02-12-2021 22:35:27 Europe/Brussels +0100