Buitenspeelgoed van EXIT Toys 

EXIT buitenspeelgoed

Bij EXIT Toys zijn we ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor éxtra veel speelplezier. Want hoe stoerder, mooier en speelser het speelgoed, hoe liever kinderen ermee spelen. Juist daarom staat het ontwerp van onze producten voorop. Met keuze uit een breed assortiment, zoals inbouw- en opbouwtrampolines , speelhuisjes en skelters , wordt buitenspelen iedere keer weer een feest. 


Ga snel naar ...

Bij EXIT Toys zijn we ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor éxtra veel speelplezier. Want hoe stoerder, mooier en speelser het speelgoed, hoe liever kinderen ermee spelen. Juist daarom staat het ontwerp van onze producten voorop. Met keuze uit een breed assortiment, zoals trampolines, speelhuisjes en skelters, wordt buitenspelen iedere keer weer een feest. 

EXIT toppers

Nieuw bij EXIT

Nieuw
exit nieuw

Meer EXIT


EXIT's Foxy skelter is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud! Zelfs de allerkleinsten kunnen met deze veilige, stoere skelter lekker door de straten scheuren en crossen.

Door de kleine draaicirkel is hij zeer wendbaar en dus eenvoudig hanteerbaar voor de kleine coureur.

Zonder gereedschap, is de comfortabele stoel eenvoudig te verstellen in 3 verschillende standen, daardoor kan de Foxy dus meegroeien met je kind.

Ontdek EXIT Foxy

  • ✔ Compleet uitgerust: inclusief sportieve spoiler
  • ✔ Verstelbare stoel: 3 standen
  • ✔ Wendbaar en licht (9 kg)
  • ✔ Pendelas: voorwielen blijven altijd aan de grond
  • ✔ EVA banden: rijdt soepel en bandjes raken niet lek 
Alle skelters


De EXIT multisport rebounder is het perfecte trainingsmiddel om je baltechniek te verbeteren. De rebounders van EXIT Toys kunnen in verschillende hoeken worden ingesteld, zodat je zelf bepaalt op welke manier de bal terug wordt gekaatst, de hoek is in te stellen tussen de 35° en 90°, in meer dan 10 stappen.

Ontdek de rebounders

  • ✔ Verbeter je baltechniek
  • ✔ Stel verschillende hoeken in
  • ✔ Meer dan 10 niveaus tussen de 35° en 90°
  • ✔ Licht van gewicht
  • ✔ Voor verschillende sporten inzetbaar
Alle voetbaldoelen

Ook ouders maken we bij EXIT Toys graag blij met onze producten. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste materialen, zodat ons buitenspeelgoed jarenlang meegaat en staat veiligheid tijdens het spelen altijd voorop. Daarnaast misstaan onze producten zeker niet in de tuin dankzij de strakke en moderne vormgeving. Het oog wil tenslotte ook wat!

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

25-09-2021 02:41:45 Europe/Brussels +0200