Schommelaccessoires

Als je een speeltoren met schommel in je tuin hebt neergepoot, is er meer mogelijk dan louter de klassieke schommel. Je kan eindeloos variëren maar ook op maat van je kinderen kiezen.  6 schommelaccessoires om alles uit je speeltoren te halen.

Typisch: terwijl je ene kind al kan schommelen, klauteren en glijden als de beste is het jongere broertje of zusje daar nog niet klaar voor. Dan komt de babyschommel van pas: zo valt er voor allebei iets te beleven. Is de babyschommel niet meer nodig? Simpel: vervang ze door een van de volgende opties.

Schuilt er een echte turner of turnster in jouw zoon of dochter? De trapeze biedt net wat meer aan de waaghalzen onder ons: niet enkel schommelen maar ook hangen en slingeren als een echt aapje. En ongetwijfeld dagen ze mama of papa uit om ze na te apen …

Het is eens iets anders: een nestschommel. Dit is er eentje voor de levensgenieters onder ons. Om te schommelen moet je normaal zitten, maar niet als je een nestschommel aan je speeltoren hangen hebt. Lekker lui liggen en zachtjes schommelen op een warme zomerdag met een frisdrankje in de hand? Zalig toch?!

Weten je kinderen met hun energie geen blijf? Dan is het tijd om de zwaartekracht te verslaan met het klimtouw. En dat heeft zo z’n voordelen: van klimmen word je over je hele lijf erg sterk. Als je een sportieveling in huis hebt, zal die dat ongetwijfeld de max vinden.

Een variant op het klimtouw, maar iets minder vermoeiend? De touwladder. Superleuk ook om te verwerken in andere spelletjes en races in de tuin. Hoeveel keer zouden je kinderen de ladder op en af kunnen in een minuut?

Als laatste accessoire hebben we het schommelzitje. Dat kan je kiezen in verschillende materialen: hout of plastic. Hout zorgt voor meer karakter, plastic is iets goedkoper.

Alle schommelaccessoires hier te vinden: schommelaccessoires

 

Overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment schommelaccessoires. Hoe zeggen ze het alweer? Verandering van spijs doet eten!

Betaal veilig makkelijk en snel

03-03-2021 22:03:18 Europe/Brussels +0100