Speeltoestellen voor in je

Kinderen en speeltoestellen. Het blijft ongelooflijk hoe sterk ze zijn aangetrokken tot de glijbaan of de schommel uit de buurt. Met een beetje ruimte in de tuin en het gepaste speeltoestel kunnen je kinderen nog jarenlang ravotten dicht bij huis. Wat kan? Alles kan!

Beginnen doen we met een speelhuisje voor de kleinsten onder ons. Zowel de handige plastieken versie als de meer rustieke speelhuisjes uit hout zijn altijd een voltreffer. Neem een kijkje in het assortiment samen met je dochter of zoon en je zult merken dat ze staan te popelen om hun huisdeurtje hard dicht te zwaaien.

Heb je al gemerkt dat je kindje uren op en af de glijbaan kan met iedere keer opnieuw hetzelfde enthousiasme? Wij ook. Een speeltoren met glijbaan is dan ook een elegante oplossing om dat spelplezier iedere dag opnieuw te zien. Ook voor wie een langwerpige tuin heeft of iets minder ruimte heeft, is dit perfect in te passen.

Kriebels in de buik: dat is volgens ons dé aantrekkingskracht van de schommel. Ook papa en mama kunnen een beetje uitblazen van alle wilde spelletjes op de schommel. Zorg zeker voor voldoende vrije ruimte voor en achter de schommel want met honderd procent zekerheid zullen alle limieten opgezocht worden.

Enls je echt niet kan kiezen neem je zo toch gewoon allebei? Een speeltoren met glijbaan én schommel is de droom van alle kinderen, want je hebt dubbel zoveel plezier. Eigenlijk heb je dan dezelfde ruimte nodig als een schommel alleen maar met in de breedte een extra stukje voor de glijbaan. Dubbel zoveel plezier én efficiënt dus.

Voor speeltoestellen in je tuin bestaan talloze accessoires. Van de schommel en de glijbaan weten we dat het voor elk kind leuk is, maar de speciale toevoegingen laten we aan jou over. Jij kent je kind het best!

Enkele mogelijkheden:

Als je een echt klimaapje in huis hebt, is de volgende stap logisch. Een klimmuur om de wetten van de fysica te tarten! De eerste keer zullen ze aarzelend naar boven klimmen en als ze wat ouder zijn zullen ze er op vliegen: neem het van ons aan.

Of misschien een speeltoestel met een brug om over te steken van het klimgedeelte naar de glijbaan. Stevig en veilig, maar met voldoende bewegende delen om je kinderen net dat tikkeltje meer spannnig te laten beleven.

Weet je enkel met de grootste moeite je kind te overtuigen om naar huis te gaan na een dagje strand? De gemakkelijke oplossing is om het strand of toch op z’n minst het zand naar huis te brengen door een zandbak bij de speeltoren aan te leggen.  Toch? ;-) Zandkastelen bouwen en vormpjes uitdrukken dus!

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 17:02:14 Europe/Brussels +0100