Schietspelletjes

Genoeg denkspelletjes gespeeld of plaatjes gekleurd? Klaar voor wat actie en adrenaline? Deze schietspelletjes zijn dan helemaal je ding: aanleggen, mikken, adem inhouden en VUUR! Niets zo leuk als je doel recht in de roos raken!

Als je denkt dat laserguns voor de verre toekomst of indoor lasershootings zijn, heb je het goed mis. Ook thuis kan je zowel binnen als buiten met laserpistolen de gekste en meest realistische battles uitvechten. Nog een leuk weetje: naast gevechten tegen mekaar kan je ook samenwerken en je eigen missies uitvinden met vaste doelwitten.

Toch liever heerlijk oldschool? Vergis je niet: de elastiekpistolen zijn veel accurater dan je denkt. Standaard wordt een set doelwitten meegeleverd met verschillende scores maar niets verhindert je om zelf doelwitten te maken en je scores over een heel parcours te vergelijken met je beste vrienden. Of maak een prijzenparcours met snoepzakjes voor de scherpschutters.

30 rondjes afschieten aan 30 meter per seconde is een droom voor wie houdt van precisie en kracht. De nerfgun Rival Artemis 3000 komt met alles erop en eraan en is echt heerlijk als papa of mama graag mee vertoeven in de fantasiewereld van de kinderen. Welke generatie trekt aan het langste eind?

Een goeie schutter oefent zijn schot duizenden keren. Een boog met drie pijlen en een schietschijf op afstand: meer heb je niet nodig om urenlang plezier te beleven aan het verfijnen van je skills. Elk om beurten een setje verschieten en de hoogste score halen tijdens een hete barbecue? Stel zeker ook een all-time ranking op als winnaar en hang die aan de koelkast. Plagen mag!

Een beetje competitie gemengd met tonnen actie en adrenaline? Dat is dé perfecte cocktail om je kinderen ’s avonds uitgeteld en tevreden in hun bed te droppen. Zelf heb je dan nog tijd voor een ouderwetse actiefilm of toch maar een romantische komedie nu?

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 18:04:24 Europe/Brussels +0100