Voetbalspelletjes

Koning voetbal blijf heersen. Niet enkel papa is verknocht aan de wekelijkse match van zijn favoriete club maar ook zoon- en dochterlief houden altijd van voetbal. Met deze vijf voetbalspelletjes train je misschien de volgende Kevin De Bruyne of Tessa Wullaert.

De beste spitsen van de wereld kiezen een hoek en weten de bal perfect in die hoek te mikken. Met deze voetbalgoal en bijgeleverd oefenzeil met gaten, werk je aan die precisie. Leuk spelletje: geef elk gat een waarde en trap om beurten tot je aan precies 50 punten komt. Topschutters presteren onder druk, niet?

Als je Messi heet kan je een blikje raken vanaf tientallen meter. Wil je echte technische hoogstandjes uit de voeten kunnen toveren? Probeer dan ook als een echte pro te scoren in een basketbalring. Het zal waarschijnlijk honderd keer mislukken, maar als je het dan een keertje kan: ontlading alom!

Je hebt enkel de basis nodig: een voetbalgoal, keeperhandschoenen en een voetbal. Minstens twee spelers proberen om het eerst in elk van de vier hoeken te scoren. De ene keept terwijl de andere de hoeken uitkiest. Als je met meer dan twee bent, kan je er een spannende wedstrijd van maken.

Speel je beter voetbal met je handen? Dat mag toch niet?! Wel als je een kickertafel hebt. Iemand die iets minder is met een voetbal op een veld weet soms helemaal uit te blinken in tafelvoetbal. Check zeker ons assortiment om de juiste tafel voor de juiste persoon te vinden.

Nog een stapje verder in de totale voetbalgekte? Of gewoon een oplossing voor wanneer het regent of donker wordt. FIFA19 helpt je door de donkere, natte en koude dagen met de bekendste voetbalsterren. Profiteer van de fijnste techniek en hoogste snelheid in een tornooitje met je vrienden.

TIP: ooit al een voetbalmatch zonder scheidsrechter gezien? Waarom zou je zelf niet eens gele of rode kaarten uitdelen, beslissen wie offside loopt en de VAR inroepen? Met de scheidsrechterset heb je in ieder geval al een fluitje, een gele en een rode kaart. Leve fair play!

Is het nu alleen, met een boel vrienden, als spits of als scheidsrechter:? Voetbal is er voor iedereen. Zoek de favoriete discipline in ons assortiment en leef je helemaal uit. Of oefen iets nieuws tot je ook daarin uitblinkt!

Betaal veilig makkelijk en snel

07-03-2021 10:47:37 Europe/Brussels +0100