Trampoline beschermen

Trampoline beschermen

Een trampoline is geen kleine investering en daarom wil je het zo goed mogelijk beschermen. Door guur weer en speelse kinderen krijgt het ook best wel wat te verduren. Om nog langer van de trampoline te genieten, geven we je 8 bruikbare tips mee die de levensduur alleen maar verlengen. 

TIP 6: De trampoline is een gebruiksvoorwerp, dat weten we. En net als andere gebruiksvoorwerpen wordt die wel eens vuil. Denk aan aarde, gras, zand, een beetje appelsap van tijdens het verjaardagsfeestje … Het is een utopie om het altijd kraaknet te houden probeer toch zo vaak mogelijk alle vuil van de trampoline te verwijderen.

TIP 7: Als je de trampoline niet opbergt tijdens de winter kan je toch maatregelen nemen. De afdekhoes houdt veel tegen, maar denk zeker ook aan het gewicht van sneeuw dat zich snel kan opstapelen. Zo rekken de veren uit en verlies je een beetje sprongkracht in de zomer: toch maar liever alle sneeuw ruimen dus.

TIP 8: Is er toch schade? Geen paniek! Als je schade ziet aan het randkussen of aan de springmat bijvoorbeeld, kan je die altijd vervangen. Zo blijft het volledige toestel in de beste en meest veilige staat. De gouden regel is dat je liever te vroeg vervangt dan te laat.


Koop een afdekhoes

trampoline afdekhoes

Een afdekhoes houdt het springdoek en de beschermrand schoon. Door de beschermhoes wordt je trampoline beschermd tegen de weersomstandigheden en zullen de beschermranden, veren en de springmat langer meegaan.

Iedere Berg trampoline heeft een bijpassende Berg afdekhoes. Deze hebben grote waterafvoergaten zodat het water weg kan lopen na een bui. De hoezen zijn stevig en gemaakt voor een lange levensduur. We hebben ook beschermhoezen voor Avyna trampolines in ons gamma.

Koop een afdekhoes

Koop een ankerset

trampoline ankerset

Een ankerset zorgt ervoor dat je trampoline ook bij extreem weer stevig aan de grond staat. We raden een ankerset aan omdat je onverwachte en jammerlijke schade zo kan voorkomen. Het zorgt ook voor extra veiligheid wanneer je kids op de trampoline springen. 

Koop een ankerset

Ook interessant:

Betaal veilig makkelijk en snel

06-05-2021 09:49:54 Europe/Brussels +0200