Check de versiertrends van 2019 voor je communie- of lentefeest!

  •  07-02
  •  communie,versiering,trends,lentefeest

 

Waar is da communiefeestje?! Onze trendwatcher maakte een handig overzicht van de mooiste versiertrends om je communie- of lentefeest aan te kleden. Let the party begin!

 


Welkom in de jungle

communietrend2019-versiering-funbelgium-jungle

 

Veel groen doet het altijd goed. Je woonkamer staat toch ook tjokvol rustgevende kamerplanten? Ga voor het communiefeest nog een stapje verder en maak er een ware jungle van. Denk groen en goud! Jungle is een thema waarbij je echt alle kanten uitkan en je dus sowieso je goesting vindt.

 


Pastel past wel!

communietrend2019-versiering-funbelgium-pastelroze

 

Met pastelkleuren straal je een en al zachtheid uit. Op een heuglijke dag zoals het communiefeest mag dat uiteraard! Maar ook daarna zijn deze trendy voorwerpen bijvoorbeeld gemakkelijk opnieuw te gebruiken. Glazen of flessen in pastelkleuren, lavendeltoetsen of kaarsen? Daar staat geen vervaldatum op, toch? Evenveel kan gezegd worden voor de op en top girly dekbedovertrek met zwanen, een zachtroze pyjama of de knusse plaid. Vergeet het roze niet te combineren met pastelgroen en pastelblauw voor nóg meer effect. 

 


Blauw, blauw, blauw!

communietrend2019-versiering-funbelgium-blauw

 

Het stoere blauw gaat niet voor niets al lang mee. Tijdloos, dus ook op het communiefeest zit dat helemaal snor. Belangrijk is wel dat je er een speelse draai aan geeft. Geen saaie blauwe vlakken maar frivole elementen of patronen zoals autootjes fleuren de boel op. Letterlijk kan je dat doen met miniatuurauto’s of de miniatuurversie van het bekende Volkswagenbusje. Maar denk ook aan bijhorende servetten, borden of tafellakens. 

 


Groene jungle, zachte pastelkleuren of stoer blauw: laat je maar eens volledig gaan met een van deze hippe versiertrends voor jouw communie- of lentefeest!


Download communieboek
Gerelateerde producten

Voorraad van Check de versiertrends va... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

18-05-2021 21:21:28 Europe/Brussels +0200