Skull, Crystal Art Notebook 17,5 x 26 cm

€ 14,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Skull, Crystal Art Notebook 17,5 x 26 cm " in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Skull, Crystal Art Notebook 17,5 x 26 cm

Crystal Art ® Diamond Painting! Het premium merk ! Met deze Crystal Art ®, Diamond Painting Kit maak je de prachtigste creaties! Met behulp van "diamantjes" of "Crystals" en een voorbedrukt patroon plak je de crystals op de cover om zo een prachtig notitie-boek te maken. Het is snel, eenvoudig en ontspannen om te doen en het eindresultaat is zo spectaculair dat je graag aan nog meer originele Crystal Art Kit ®, paintings creaties wil maken. Er is al zoveel keuze in ons Crystal Art Kit ®, Diamond Painting assortiment dat we voor iedereen (van jong tot oud) wel meerdere aansprekende afbeeldingen hebben.  Deze specifieke Crystal Art Kit® pakketten worden geleverd met een voorbedrukt ontwerp op een notitieboek voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, twee werkpennen, 1 blokje wax, duidelijke instructies, en twee sorteerbakjes. Het patroon op het notitieboek is voorbedrukt met speciale lijm. Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de “diamantjes” op de cover volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtig schilderij. Het Crystal Art Kit ®, patroon is bedrukt met een speciale lijm en voorzien van een beschermende folie. Daarna zoek je het juiste zakje Crystals en doe je deze in het bijgeleverde bakje. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen de Crystals op uit het bakje en plak de Crystals op het juiste symbool. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer u er niet aan werkt! Maak een keuze uit ons ruime assortiment van Crystal Art ® ! Er zijn ontwerpen in verschillende producten en formaten, dus er is altijd een nieuw en prachtig uitdagend Crystal Art Kit ® ontwerp om verder te painten

Specificaties
 • Sku 20516914
 • Ean code 5055865486624
 • Merk Crystal Art
 • Leeftijd vanaf 8 jaar
 • Inbegrepen Onze Crystal Art ® Note Book pakketten worden geleverd met een voorbedrukte Notieboek, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, 1 blokje wax, duidelijke instructies, en een sorteerbakje
 • Gewicht 0,19 kg
 • Afmetingen verpakking 19 x21x2,5 cm
 • Lengte 19 cm
 • Hoogte 21 cm
 • Diepte 2,50 cm
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Voorraad van Skull, Crystal Art Notebo... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

12-06-2021 23:16:02 Europe/Brussels +0200