Kokido DELTA 100 Cordless Pool Robot

3 foto's
€ 219,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Kokido DELTA 100 Cordless Pool Robot

Kokido Delta 100 accu zwembadrobot
De kokido Delta 100 zwembadrobot is een compacte, moderne zwembadrobot die garant staat voor een optimaal resultaat. De zwembadrobot is geschikt voor zowel kleine inbouwzwembaden tot 20m2 als voor opzetzwembaden. Terwijl jij geniet van extra vrije tijd zorgt de kokido Delta 100 voor een stralend resultaat.

Gebruiksvriendelijke zwembadrobot zonder snoer
De Kokido Delta 100 is een erg gebruiksvriendelijke zwembadrobot die werkt op een accu. Het uit de knoop halen van kabels is dus verleden tijd. Daarnaast kan de zwembadrobot zich vrij bewegen in het zwembad en zal het programma niet onderbroken worden door een vastzittende kabel. De accu heeft een looptijd van 45 minuten. Daarna laad je de accu gemakkelijk op met de meegeleverde oplaadkabel.

Stop & Go systeem; efficiënte reiniging
De Kokido zwembadrobot is voorzien van een ‘Stop & Go’ systeem. Dit betekend dat de zwembadrobot zijn looptijd nuttig besteed aan het verzamelen van vuil in het zwembad. De robot verbruikt minder tijd aan het wachten bij zwembadranden, waardoor deze efficiënter reinigt als robots met een timer systeem. Het stop & go systeem zorgt ervoor dat de robot direct omkeert wanneer er contact gemaakt wordt met een obstakel, zo wordt er geen tijd verspilt.

Gemakkelijk in gebruik
De Kokido Delta 100 zwembadrobot is gemakkelijk te gebruiken. Wanneer de batterij volledig is opgeladen en de beschermkap is geïnstalleerd, kan de robot in het water worden gezet. De robot is voorzien van een ophaalsysteem, zodat je de robot gemakkelijk uit het zwembad kunt halen, wanneer het programma klaar is. Wanneer je de zwembadrobot in het water zet, wikkel je het ophaalkoord af tot de bovenkant van het waterniveau. Heb je dit gedaan, dan is de zwembadrobot klaar voor gebruik!

Optimaal resultaat; verstelbaar voorwiel
De Kokido Delta 100 is geschikt voor alle zwembaden met een vlakke bodem. De zwembadrobot heeft een verstelbaar voorwiel. Hierdoor kun je de zwembadrobot personaliseren zodat deze de bodem van jouw zwembad perfect reinigt. De Kokido Delta 100 reinigt enkel de bodem van het zwembad en is verder niet voorzien van borstels.

Eenvoudig in onderhoud
Wanneer de zwembadrobot zijn taak heeft voltooid, verwijder je deze uit het zwembad. Plaats vervolgens de robot op een vlakke en stevige ondergrond. Maak de bovendeksel en de filterdeksel los, zoals beschreven in de handleiding en leeg vervolgens de filterbak. Droog daarna de plaatsen rond de laadpoort en watersensoren. Wanneer je dit hebt gedaan is de zwembadrobot weer helemaal klaar voor de volgende schoonmaakbeurt. Het enige wat nog moet gebeuren is de batterij opladen.

 

Specificaties
 • Sku 20500982
 • Ean code 844268016201
 • Merk Kokido
 • Kleur Zwart
 • Afmetingen 42 x 32,5 x 32,5cm
 • Aantal m kabel inbegrepenNiet beperkt door stroomkabel
 • Aantal programma's 1 - "Stop & Go"-systeem
 • Afstandsbediening icoon Zonder afstandsbediening
 • Automatisch of manueel Automatisch
 • Filtervermogen Inhoud 2,2 liter
 • Pompdebiet 20 m²
 • Reinigen bodem inbegrepen
 • Werking Vol automatisch
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Kokido DELTA 100 Cordless Pool Robot
Kokido DELTA 100 Cordless Pool Robot
€ 219,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Kokido DELTA 100 Cordless Pool Robot
Kokido DELTA 100 Cordless Pool Robot
€ 219,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Kokido DELTA 100 Cordless... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

25-06-2021 05:00:14 Europe/Brussels +0200