Playmobil 70205 Dollhouse Groot Herenhuis

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 139,99
 • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Playmobil 70205 Dollhouse Groot Herenhuis

Verhuizen naar het nieuwe huis! Met dakterras, wenteltrappen, werkende deurbel en brievenbus om te openen. Perfect te combineren met de zes comfortabele kamers voor de inrichting van art. nr. 70206 - 702011. Afmetingen: 68 x 36 x 62 cm (LxBxH).

In dit romantische huis voelen alle leden van de poppenfamilie zich thuis. Veel ruime kamers op twee verdiepingen en de zolder kunnen door de liefhebbende poppenmama steeds opnieuw worden gegeven en opnieuw ingericht voor hun beschermelingen.

Daar, de bel gaat aan de deur, papa brengt gewoon een paar verhuisdozen in en leegt vervolgens de brievenbus. Het eerste bericht in het nieuwe huis is hier! Ondertussen staat Mama nog steeds op het dakterras en geniet van het prachtige uitzicht. Wat een droomhuis hebben ze. De speelset bevat twee PLAYMOBIL-figuren, een poppenhuis met zes kamers incl.

Dakterras met buitentrap, met functionele deurbel en brievenbus om te openen en vele andere accessoires. Inclusief stickervellen met nummer- en naamlabels voor de voordeur, evenals vele herbruikbare foto- en sieradenstickers voor individuele decoratie van de muren. De speelset kan ideaal worden gecombineerd met de zes gezellige kamers voor het inrichten van artikelen nr. 70206, 70207, 70208, 70209, 70210 en 70211.

 • Mijn grote poppenhuis met 2 figuren en uitgebreide accessoires zoals een echte bel voor gedetailleerde herhalingen
 • Nostalgisch huis met 2 verdiepingen, dakterras en wenteltrappen, combineerbaar: vloersupplement (9849), familiekeuken (70206), woonkamer (70207) en nog veel meer.
 • Spelfiguurset voor kinderen vanaf 4 jaar: ideaal voor kinderhanden door de juiste leeftijd en aangenaam gevoel met afgeronde randen
 • Kan elke dag worden gebruikt: instructies voor opstelling met de ouders, hoge kwaliteit en robuust ontwerp, reiniging van de onderdelen (zonder stickers) onder stromend water zonder chemische middelen
 • Leveringsomvang: 1x PLAYMOBIL Poppenhuis My Big Dollhouse, 592-delige speelgoedfiguurset met instructies: 1 poppenhuis, 2 figuren, 589 accessoires (wordt geleverd zonder 2x 1,5 V microbatterijen), Materiaal: BPA-vrij plastic, LxBxH : 68x36x62 cm, 70205

 

Specificaties
 • Sku 20462433
 • Ean code 14008789702057
 • Merk Playmobil
 • Afmetingen 68 x 36 x 62 cm
 • Lengte 68 cm
 • Hoogte 62 cm
 • Breedte 36 cm
 • Artikelnummer 70205
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product
Je wilt 'em? Playmobil 70205 Dollhouse Groot Herenhuis
Playmobil 70205 Dollhouse Groot Herenhuis
€ 139,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Playmobil 70205 Dollhouse Groot Herenhuis
Playmobil 70205 Dollhouse Groot Herenhuis
€ 139,99

Voorraad van Playmobil 70205 Dollhouse... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-10-2021 04:04:49 Europe/Brussels +0200