Carnaval 2018

De Carnavalshop van Vlaanderen

Begin je het al te voelen? Binnenkort is het weer zo ver, Carnaval! Feest in het dorp, vrolijkheid op school en een prachtige carnavalsstoet die door de straten trekt. Ben je al voorbereid op het carnaval van 2018? Eens we ons hebben verkleed in de meest creatieve en opvallendste carnavalskleding gaat het feesten als vanzelf. En waar halen we die? Bij de enige, echte Carnavalshop van Vlaanderen: Fun!

Onze winkels en webshop houden er nu al rekening mee. Het maakt niet uit hoe jij, je vrienden of de rest van je gezin verkleed wil gaan. Wij zorgen voor de passende outfit en verrassend opvallende accessoires om van Carnaval 2018 een echt succes te maken. Gekleed als Jack Sparrow, gladiator of toch liever als Robin Hood? Of ben je eerder op zoek naar chique feestkledij? Wij zijn het adres waar je de mooiste en meest gedetailleerde carnavals kostuums kunt krijgen.


De leukste FunStunts!

Verkleedkledij kinderen

Alle verkleedkledij kinderen

De grootste feestwinkel

In onze carnavalwinkel vind je een brede collectie aan goedkope carnavalskleding die ervoor zorgen dat je straks met je kostuum opvalt tussen de rest. De carnavalskleren die wij aanbieden heeft onze kwaliteitsgarantie. Dankzij onze handige maattabel zorgen we voor een goede pasvorm voor iedereen. Je hoeft alleen maar je persoonlijke thema te kiezen en in onze carnavalwinkel vind je het bijbehorende kostuum.

Alle verkleedkledij

Schmink en Accessoires

Maar feestkledij op zich is niet voldoende. Ook accessoires en schmink zijn een belangrijk onderdeel voor elke geslaagde carnavalsoutfit. Denk maar aan de verkleedaccessoires: Wat is een gladiator zonder zwaard of wat is een geheim agent zonder pistool? Ook de carnaval make up die wij leveren is van hoge kwaliteit, en geschikt voor zowel jong als oud. Kijk eens in onze webshop en laat je inspireren. Dat het een mooi feest mag worden!

Confetti, slingers en party poppers

Alles van slingers, confetti en meer!

Bij Fun denken we altijd met je mee. Als je even niet goed weet wat je aanmoet op carnaval, dan zijn deze tips speciaal voor jou. Wat worden de trends? Hoe kan ik eens origineel uit de hoek komen en vooral: hoe zorg ik dat de kinderen er leuk uitzien en zich goed voelen in hun carnavalsoutfit?

Alles en meer kom je hier te weten!

trends carnaval 2017

Carnavalstrends 2018

We zijn 2017 ingegaan en dat wil zeggen dat ook carnaval er opnieuw zit aan te komen! Natuurlijk wil jij samen met hele gezin gehuld gaan in de hipste carnavaltrends van 2017.

Let's
no-hover
7 originele carnavaloutfits

7 Originele Kostuums

Carnavalskleren en verkleedkledij heb je in alle geuren, kleuren en formaten. Maar wil je dit jaar niet voor één van de zovele traditionele carnavalskostuums gaan? 

Let's
no-hover
carnavalskleren voor babies

Carnaval voor Baby's!

Carnaval staat voor de deur! Mogelijkheden te over om je baby in een leuke carnavalsoutfit te steken!

Let's
no-hover
Leukste kids kostuums voor carnaval

Leukste Kids Kostuums!

‘t Is bijna carnaval! Tijd om de carnavalskleren weer vanonder het stof te halen… of zijn je kids wel eens aan een nieuw carnavalskostuum toe? Dan ben je aan't goeie adres!

Let's
no-hover
Carnavalwinkel
Carnavalskleding
Carnavalskostuums

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

15-11-2018 20:26:53 Europe/Brussels +0100
Feestje Ofwa