Carnaval 2020

Populaire categorieën

Alle Carnavalsthema's

Toppers

Alle verkleedkledij

carnavalwinkel

Bij Fun denken we altijd met je mee. Als je even niet goed weet wat je aanmoet op carnaval, dan zijn deze tips speciaal voor jou. Wat worden de trends? Hoe kan ik eens origineel uit de hoek komen en vooral: hoe zorg ik dat de kinderen er leuk uitzien en zich goed voelen in hun carnavalsoutfit?

Alles en meer kom je hier te weten!

Eenhoornfeestje

Eenhoornfeestje

Themafeestjes, supertof. Maar het moeten niet altijd dezelfde zijn. Mag het er eens iets magischer aan toe gaan? Ga dan voor een eenhoornfeestje!

Let's
no-hover
Emojifeestje

Emojifeestje

Ze zijn natuurlijk super populair in sms'jes of chatberichten. Maar een onvergetelijk emojifeestje organiseren, dat is pas origineel.

Let's
no-hover
Carnavalfeestje organiseren

Feestje organiseren?

Carnaval staat voor de deur! Mogelijkheden te over om je baby in een leuke carnavalsoutfit te steken!

Let's
no-hover
Carnavalsfeest pimpen

Carnavalsfeest pimpen?

‘t Is bijna carnaval! Tijd om je carnavalsfeestje te pimpen. Confetti, glitters, ... Je krijgt er niet genoeg van. Ga ermee aan de slag en ervaar een Carnaval vol Fun!

Let's
no-hover

De Carnavalswinkel van Vlaanderen

Begin je het al te voelen? Binnenkort is het weer zo ver, Carnaval! Feest in het dorp, vrolijkheid op school en een prachtige carnavalsstoet die door de straten trekt. Ben je al voorbereid op Carnaval 2019? Eens we ons hebben verkleed in de meest creatieve en opvallendste carnavalskleding gaat het feesten als vanzelf. En waar halen we die? Bij de enige, echte Carnavalshop van Vlaanderen: Fun!

Onze winkels en webshop houden er nu al rekening mee. Het maakt niet uit hoe jij, je vrienden of de rest van je gezin verkleed wil gaan. Wij zorgen voor de passende outfit en verrassend opvallende accessoires om van Carnaval 2019 een echt succes te maken. Gekleed als Jack Sparrow, gladiator of toch liever als Robin Hood? Of ben je eerder op zoek naar chique feestkledij? Wij zijn het adres waar je de mooiste en meest gedetailleerde carnavals kostuums kunt krijgen.

De grootste feestwinkel

In onze carnavalwinkel vind je een brede collectie aan goedkope carnavalskleding die ervoor zorgen dat je straks met je carnavalkostuum opvalt tussen de rest. De carnavalskleren die wij aanbieden heeft onze kwaliteitsgarantie. Dankzij onze handige maattabel zorgen we voor een goede pasvorm voor iedereen. Je hoeft alleen maar je persoonlijke thema te kiezen en in onze carnavalwinkel vind je het bijbehorende kostuum.

Schmink en Accessoires

Maar feestkledij op zich is niet voldoende. Ook accessoires en schmink zijn een belangrijk onderdeel voor elke geslaagde carnavalsoutfit. Denk maar aan de verkleedaccessoires: Wat is een gladiator zonder zwaard of wat is een geheim agent zonder pistool? Ook de carnaval make up die wij leveren is van hoge kwaliteit, en geschikt voor zowel jong als oud. Kijk eens in onze webshop en laat je inspireren. Dat het een mooi feest mag worden!

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

16-12-2019 10:38:04 Europe/Brussels +0100
fun master