De carnavalswinkel voor al je verkleedkledij!

carnaval verkleden accessoires

Accessoires Carnaval

Accessoires die bij je carnavalskostuum passen, die vind je zeker op Fun.be. Hoeden, snorren, pruiken en nog zo veel meer leuke verkleed accessoires als extraatje want zo maak je je outfit af.

feestartikelen voor carnaval

Feestartikelen Carnaval

Als je wil feesten met carnaval heb je sowieso slingers, hoedjes en party poppers. Spuitbussen, confetti hebben we ook! Zoek gerust je favoriet uit en bestel het snel veilig online.

Carnavalwinkel Sint-Niklaas

carnavalwinkel sint niklaas

Inspiratie nodig voor carnaval? Kom naar onze carnavalwinkel in Sint-Niklaas! Om op het carnavalsfeest met een perfecte outfit voor de dag te komen, is het altijd een goed idee om eerst wat in onze collectie te komen grasduinen. In de feestwinkel te Sint-Niklaas heb je meteen een overzicht van de nieuwste trends en vind je misschien net dat toffe pakje of die fantastische pruik waar je anders zelf nooit aan zou hebben gedacht. 

Adres:
Parklaan 87 
Sint-Niklaas 
037 78 23 15

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Ninove

carnavalwinkel ninove

In onze carnavalwinkel in Ninove vind je alles voor carnaval 2020! Kom zeker eens langs in onze partywinkel om er rond te snuffelen in de vele carnavalspakjes die wij voor groot en klein op voorraad hebben. Waarom dit jaar niet eens een toffe hoed opzetten en een origineel carnavalspak uitkiezen in plaats van een klassiek masker? Of misschien heb je nog niets voor je kleine spruitjes gevonden om straks op school carnaval te vieren.

Adres:
Brusselsesteenweg 248 
9402 Ninove 
037 78 23 15

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Lommel

carnavalwinkel lommel

Tips voor carnaval in de Fun carnavalswinkel in Lommel. Ook bijna elf over elf bij jullie? Dan is het hoog tijd om even in de verkleedwinkel binnen te wippen en je carnavalskostuum te passen. Wat wordt het dit jaar? Een dierenonesie voor jouw peuter? Of misschien wil je meedoen aan de nieuwste trend en heb je ook een pakje voor je hond of kat nodig. Bij ons in Lommel vind je het allemaal: kom snel even langs en maak je keuze.

Adres:
Buitensingel 60 bus 7 
3920 Lommel 
011 55 17 20

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Hasselt

carnavalwinkel hasselt

De feestwinkel in Hasselt: jouw place-to-be voor originele carnavalskledij. Carnaval staat voor de deur en dat zullen wij bij Fun niet ongemerkt voorbij laten gaan! In onze partyshop te Hasselt vind je alle nieuwe trends van het carnavalgebeuren, met brandend actuele thema’s, de nieuwste verkleedsnufjes en alles wat je maar nodig hebt om je outfit perfect te maken: pruiken maar ook haarspray voor een excentrieke look, kleurlenzen om grote indruk te maken, en natuurlijk knotsgekke verkleedkledij.

Adres:
Kuringersteenweg 512
3511 Kuringen
011 85 19 60

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Oudenaarde

carnavalwinkel oudenaarde

Op naar de carnavalwinkel in Oudenaarde voor je nieuwste carnavallook! In deze carnavalshop kom je ogen tekort om alle toffe ideeën te bekijken. Breng je vrienden en vriendinnen mee om samen je carnavalskostuum te kiezen. Zo beleef je dubbel zoveel plezier aan carnaval! Aan keuze is er dit jaar trouwens geen gebrek: pakjes voor kinderen maar ook heuse historische kostuums, brillen en pruiken, en hippe outfits met lekker veel glitter en neon kleurtjes. Want opvallen is de boodschap!

Adres:
Kraneveld 77 
9700 Oudenaarde 
055 23 17 80

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Roeselare

carnavalwinkel roeselare

Fun heeft ook een feestwinkel in Roeselare
De partyshop in Roeselare is een onuitputtelijke bron vol toffe aanbiedingen en knotsgekke ideeën om van jouw carnavalsfeest dit jaar een heuglijke gebeurtenis te maken. Carnaval 2020 kent heel wat nieuwe trends, zoals carnavalspakjes voor je trouwe viervoeter en verkleedpakken uit het beroemde Fortnite spel. Kom snel even langs en kies jouw lievelingscarnavalkledij om lekker op te vallen tijdens carnaval 2020.

Adres:
Brugsesteenweg 353 
8800 Roeselare
051 26 82 90

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Brugge

carnavalwinkel brugge

De carnavalshop in Brugge als springplank naar carnaval 2020! De leukste periode van het jaar moet uiteraard in stijl worden gevierd. In de carnavalshop in Brugge zijn we er alvast klaar voor. Weet je nog niet wat je straks zult aantrekken om carnaval te vieren? Geen nood: kom even langs in onze shop om wat inspiratie op te doen! Tot straks!

Adres:
Manitobalaan 43-47 
8200 Sint-Andries
050 39 07 39

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Oostende

carnavalwinkel oostende

Ontdek nu onze feestwinkel in Oostende! Maak van carnaval in 2020 een feest dat je niet snel zult vergeten. In onze feestwinkel vind je alvast de nodige sfeermakers: carnavalskledij, pruiken, maskers, brillen, baarden en snorren, maar ook heel wat andere accessoires om op carnaval perfect uitgedost jouw intrede te maken. Kom langs en laat je inspireren door de verschillende carnavalthema's.

Adres:
Torhoutsesteenweg 676 
8400 Oostende
059 33 94 30

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Genk

carnavalwinkel genk

Eindelijk is het weer zover: carnaval staat voor de deur! De partyshop in het Limburgse Genk is een ideale plaats om ideetjes op te doen om jou straks te verkleden. Zet je feestneus op en maak je klaar voor carnaval. Mis je kans niet om straks op te vallen! Carnavalskledij, maskers, snorren, kleurlenzen, make-up, ... Alle accessoires zijn er voorhanden. Kom snel even langs en stel jouw unieke carnavalspak samen.

Adres:
Hasseltweg 195-197 
3600 Genk
089 31 12 80

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Mechelen

carnavalwinkel mechelen

Feestneuzen en zottebollen, opgelet! Zorg dat je er opnieuw bij bent en kies in onze carnavalswinkel te Mechelen jouw verkleedkledij om straks zorgeloos in een blitse outfit met je vrienden feest te vieren. Maskers, pruiken, make-up, dierenonesies, glitterpakjes: wij hebben het allemaal!

Adres:
Liersesteenweg 432 
2800 Mechelen 
015 21 18 29

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Torhout

carnavalwinkel torhout

Laat je fantasie de vrije loop en kies uit onze carnavalkostuums een pak waar je spontaan vrolijk van wordt. Romantisch of griezelig, devoot of sexy, speels of streng: jij bepaalt wat je thema wordt en wij zorgen voor de rest. Spring snel binnen en laat je inspireren door de verschillende thema's.

Adres:
Industrielaan 1 
8820 Torhout
050 21 38 13

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Lier

carnavalwinkel lier

Carnaval is pas echt geslaagd als je drie voorwaarden kunt waarmaken: veel plezier maken, leuk uit de hoek komen en met je vrienden fantastische momenten beleven! Een themafeest is een geweldig idee om deze voorwaarden te vervullen. In de carnavalshop van Lier vind je alvast heel wat fantastische ideeën.

Adres:
Antwerpsesteenweg 364
2500 Lier
034 88 29 66

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Turnhout

carnavalwinkel turnhout

Nog geen verkleedkledij op de kop kunnen tikken om straks carnaval op school of bij je vrienden te vieren? Geen nood: in de Fun partyshop in Turnhout heb je heel wat keuze om ook dit jaar opnieuw de ster van de dag te worden.

Adres:
Steenweg op Gierle 339 bus 15 
2300 Turnhout
014 44 23 70

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnaval Dendermonde

carnavalwinkel dendermonde

Op zoek naar carnavalskledij voor een democratisch prijsje? Bezoek de carnavalswinkel in Dendermonde. Dat is best leuk als je ook wat vrienden op sleeptouw neemt om samen een carnavalspak uit te kiezen.

Adres:
Mechelsesteenweg 138
9200 Dendermonde
052 25 19 00

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren

Carnavalwinkel Lokeren

carnavalwinkel lokeren

Tijd om carnaval te vieren maar geen tijd om inspiratie te zoeken? Niet getreurd! Kom snel even langs in de feestshop van Fun in Lokeren om een masker, een grappige pruik, een piratenhoed aan de haak te slaan!

Adres:
Zelebaan 73 bus C 
9160 Lokeren
093 26 85 20

Openingsuren:
Bekijk hier de recentste openingsuren


verkleedkledij baby en peuter

verkleedkledij kinderen

verkleedkledij dames

verkleedkledij heren

Inspiratie en leuke verkleedthema's

Carnavalkostuums voor kinderen: onze toppers

Carnavalkostuums voor volwassenen: onze toppers

Feestartikelen voor het leukste carnaval

feestwinkel

Betaal veilig makkelijk en snel

21-04-2021 00:10:43 Europe/Brussels +0200