Communie- en lentefeest 2021

Populaire categorieën

🎉 Feesten per thema 🎈

Geschenkbonnen


 

Bestverkocht

Extra Funspiratie voor je communie- of lentefeest


    

blog

Een heuglijke dag: communie 2021

Een dag waar je met familie en vrienden lang naar uitkijkt en nog lang over zult napraten: de communie van je kind! De eerste communie is een feest dat wordt gehouden wanneer een kind voor de eerste keer aan de communie deelneemt, de plechtige communie (of het vormsel) is het kerkelijke sacrament waar je wordt gezalfd. Het zijn allebei momenten die traditiegetrouw met een groot feest worden gevierd. Na de lange voorbereiding staat je kind nu in het middelpunt van de belangstelling, en natuurlijk willen we niets liever dan dat deze heuglijke dag tot in de puntjes verzorgd verloopt. Bij Fun krijg je heel wat tips hoe je best je communie- of lentefeest kunt organiseren, en natuurlijk toffe ideeën voor cadeautjes en bedankjes.

Organiseer je communiefeest of lentefeest tot in de puntjes!

Versiering lijkt onbenullig, maar niets is minder waar: met een passende decoratie krijgt je feest die magische toets die bij iedereen spontaan die glimlach opwekt waarmee we jouw spruit vandaag willen verrassen. Een lentefeest organiseren is een stuk eenvoudiger met een decoratiethema in een uitgesproken feestelijk kleurtje. Puzzel alles samen wat je nodig hebt met onze fantastische voorstellen om de tafel op te smukken, van feestelijk servies tot dienbladen voor hapjes. Wil je er een gezellig tuinfeest van maken? Dan is een partytent best handig. Tuintafels en tuinstoelen maken het plaatje compleet.

Cadeautjes bij de vleet bij Fun.be

Bij een communie- of lentefeest is cadeautjes kopen voor kinderen gewoon de max. Zorg voor een origineel geschenk en laat hen volop genieten van al die aandacht. Stem je cadeautje af op het feestvarkentje van de dag om met je cadeautje zeker te scoren: stoere jongens zullen de WK-voetbal zeker weten te waarderen, waterratten zullen heel wat plezier beleven aan een van de opblaasdieren of voorwerpen voor in het zwembad, en er zijn natuurlijk nog heel wat andere leuke ideeën die perfect op het lijf van de communicant geschreven staan. Neem snel een kijkje in het aanbod van Fun.be!

Vergeet de communie bedankjes niet voor je gasten naar huis gaan.

Je feest zal iedereen nog lang bijblijven met onze originele bedankjes die je aan je gasten geeft wanneer het tijd is om naar huis te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een glazen potje met snoepjes in, al of niet in een persoonlijk potje met je naam erop.

 

Betaal veilig makkelijk en snel

21-09-2021 16:19:19 Europe/Brussels +0200