Kerst 2018 vieren in stijl, dat doe je bij Fun!


Extra voordelige kerstkoopjes

Op zoek naar kerstkoopjes? Die vind je hier voldoende. Van voordelige dozen met kerstballen tot kerstboompakketten zoals je die nergens anders kunt vinden. Bestel je kerstkoopjes snel en gemakkelijk online of kom naar één van onze 30 winkels.


Kerstbomen

Kerstbomen kopen? Dat doe je gewoon bij Fun. Online in onze webshop of in één van onze 30 winkels kies je de mooiste kerstboom zodat die gezellige kerstsfeer heel de woonkamer verwarmt. Ook voor de decoratie zoals slingers, kerstballen, kerstlichtjes,... kan je bij Fun terecht. Wil je liever één pakket waarbij je alles in één hebt? Kies dan voor één van onze kerstboompakketten waarbij je een kerstboom én alle bijhorende decoratie krijgt. Gemakkelijk toch?

Kerstbomen

Kerstversiering

Op zoek naar leuke kerstversiering om je huis in kerstsfeer te brengen? Dan is onze categorie kerstversiering wat jij zoekt. Van een 22-delige kersttrein tot mooie kaarsen en alles wat je nodig hebt om je tafel te decoreren. 

Alle kerstversiering

Kerstboom decoratie

Kerstboom? Check! Cadeau'tjes? Check! Feestdecoratie? Check! Maar je kerstfeest is natuurlijk niets zonder een kerstboom dat op en top versierd is. In de categorie kerstboom decoratie vind je alles wat je maar nodig kan hebben om je kerstboom leuk aan te kleden. Slingers, kerstboomverlichting, piek, kerstballen... Je zegt het maar en we hebben het. Laat dat kerstfeestje maar komen!

Alle kerstboom decoratie

Kerstmis, de meest gezellige periode waar we lang op voorhand naar uitkijken. Lekker eten en cadeautjes, denken we misschien. Maar toch draait het om samen gezellig rond de feesttafel te zitten. Kerst vieren, als het ultieme familiefeest.

We maken tijd om de kerstboom te versieren met  fonkelende verlichting, de mooiste kerstballen en andere versieringen. Wie weet vindt je jouw gading wel in één van de kersttrends van dit jaar. De feesttafel wordt mooi gedekt en de decoratie met stip uitgekozen en opgehangen. Wie zin heeft, kan zichzelf ook in kerstkledij hullen. Een leuk kerstpak of alleszins een kerstmuts. Voor jong en oud, en zelfs voor de huisdieren is er kerstkledij voorzien.

Leef je toe naar de meest warme periode van het jaar. Geniet van het kerstfeest!

Betaal veilig makkelijk en snel

20-06-2019 17:16:22 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa