Duivel op Halloween? Alles met en voor duivels

Ben je van plan om als duivel Halloween te vieren? Of je nu een volledig feest in dit thema geeft of enkel als één verkleed gaat. Hier vind je alle kostuums, accessoires en decoratie die je nodig hebt in thema. In het jaar moeten we allemaal brave engeltjes zijn maar op 31 oktober mag het beest losgelaten worden. Om je te helpen je te verkleden als Lucifer, hebben we voor jou ook een schmink tutorial gemaakt. Maar je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor een gemakkelijkere oplossing met één van onze maskers.

Ga snel naar: Schmink Tips | Duivelse decoratie | Verkleedkledij | Accessoires
 

Schminken: stap voor stap handleiding 

Voor de mensen die op Halloween als duivel door het leven willen gaan hebben we een uitgewerkte makeup tutorial.

Combineer dit met een halloween kostuum en je bent klaar voor je Halloween feestje!

Schmink je als duivel

 

Verkleedkledij 

Makeup? Check! Decoratie? Check! Activiteiten voor de kinderen? Check! Het enige wat je nu nog nodig hebt is verkleedkledij. Op zoek naar duivel verkleedkledij? Dan vind je zeker je ding in onze Halloween kostuums. Vergeet niet om je outfit aan te vullen met leuke accessoires. Denk daarbij aan duivelsoortjes, schmink, een masker,...

Alle Halloween kostuums

 

Accessoires voor Halloween 

Bij Fun vind je ook heel wat Halloween accessoires. Hieronder enkele in het duivels thema ter illustratie. Maar bij Fun vind je nog heel wat meer leuke maskers, pruiken en andere accessoires in dit thema. Ga dus rustig op zoek naar je favoriete artikelen en bestel online of koop in één van onze 30 winkels.

Alle Halloween accessoires

 

Duivelse decoratie

Een griezelfeest is niets zonder bijpassende decoratie. Zoek je nog enkele artikelen ter decoratie? Dan vind je zeker je ding in onze categorie Halloween decoratie. Hieronder alvast enkele duivel decoratie artikelen. Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan onze volledige categorie. Je vindt er zeker wel iets dat je aanspreekt.

Alle Halloween decoratie

 

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

27-11-2021 19:17:09 Europe/Brussels +0100