Frankenstein op Halloween? alles met en voor Frankenstein

Als Frankenstein op Halloween? Dan kan je bij Fun terecht voor je verkleedkledij, schmink benodigdheden etc. Als het gekende groene monster zullen er op het griezelfeestje niet veel rondlopen. Wees dus origineel en ga niet als zombie, duivel of dracula verkleed. Om je te helpen hebben we hieronder alvast een schmink handleiding voor je samengesteld.

Ga snel naar: Schmink Tips | Bijpassende Halloween decoratie | Verkleedkledij

 

Frankenstein schminken: stap voor stap handleiding 

frankenstein schmink tips

Voor de mensen die op Halloween als Frankenstein door het leven willen gaan hebben we een uitgewerkte makeup tutorial. Combineer dit met een halloween kostuum en je bent klaar voor je griezel verkleedfeestje!

Ga naar Frankenstein schminken handleiding

 

Bijpassende decoratie 

Een feest op 31 oktober is niets zonder bijpassende decoratie. Zoek je nog enkele bijpassende artikelen ter decoratie? Dan vind je zeker je ding in onze categorie Halloween decoratie. Stickers voor op de ramen/deuren/grond doen het elk jaar goed maar ook spullen als een horror doos brengen je feestje onmiddellijk in de juiste (gezellig) griezelige sfeer.

Alle Halloween decoratie

 

Verkleedkledij 

Makeup? Check! Decoratie? Check! Activiteiten voor de kinderen? Check! Het enige wat je nu nog nodig hebt is verkleedkledij. Op zoek naar frankenstein verkleedkledij? Dan vind je in de gigantische verkleedkoffer van Fun zeker wat je zoekt. Maskers, volledige kostuums, accessoires, schmink,... hier vind je het allemaal.

Alle Halloween kostuums

 

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

27-07-2021 11:31:32 Europe/Brussels +0200